God jul!

Hej allihopa =)

Nu är det jul igen.. vi har just käkat julmat & jag är mätt som en boll!
Idag har jag jobbat mellan 10.15 & det va tråkigt, vilket man kanske kan förstå ;P men dagen är över & nu valkas kvällen, har en cider i min hand och mår gött ;P
Min mormor tycker att jag är oförståndig som har tänkt ge mig ut på äventyr på självaste julafton, men deras generation har nog svårt att förstå, men som tur är så är man juh myndig och får bestämma själv ;P haha..
Alla äter fortfarande, jag brukar bara ta eb tallrik, för jag tycker inte så mkt om julmat! Eller inte sill och lax och janssons och sånna skumma saker, men korv & köttbullar funkar :D

Jag är lte småtrött, vi va nämligen ut en sväng igår också, för vi hade uppesittarkväll med bingolotto och lite spel och myste på, sen blev det så att vi tog oss en sväng mot staden, inte så kul kanske, men innan var det skoj =)
Torsten har vuxit massor och är mkt snällare nu, han är så söt, han ligger och sover ;P The dog from hell är också här, men han har sparat ut kaluffsen så han ser inte lika sur ut längre, men han är en liten surgubbe,. hehe..

Nääe.. nu ska jag nog ta & vara social en stund =)

God jul!

Hundvakt!

Sitter hos mamma nu & tar hand om lilla Torsten!
han är juh måttligt söt alltså.. fast busig nå jävulskt.. haha.. det jobbigaste är att han biter en i hälarna när man går, fast det har han nästan slutat med nu, men han bits jävligt mkt ändå, fast på andra ställen.. men då får han bara nåt annat att tugga på, men han biter inte löst direkt.
Han ligger just nu i sin bur & gnäller för att jag inte ger honom uppmärksamhet.. haha =)
Ska snart gå & busa med honom, sen ska vi ta en p-nap till kl.16 då hasse kommer, då ska jag åka hem & käka & pussa på mitt eget husdjur ;P (roger)





Visst är han söt? =)

RSS 2.0