Helgen!

Nu har även denna helg passerat, snabbare än vinden, som vanligt :P
I fredags blev det lite fest, jag & mallen satt hos mig ett tag, sen for vi till en fest på strömnäs, det var inte så skoj, så vi gled vidare mot roger & grabbarna som var hos ante & mona, men mona var inte hemma, så det var lite trist, hon befann sig nämligen i sthlm :) Men vi drack lite & sedan blev det utgång på toxic.
Där var det inte alltför kul, Roger gick hem tidigt & jag stannade kvar med mallen & dom andra,.
Jag & mallen satt på toa & pratade deeptalk & då tände vi en symbolisk cigarett ;P som vi senare gick ångra,. haha. för där satt vi & jag lutade mig mot dörren & hippsvipss så flög dörren upp & jag flög ut på golvet ;P haha.. med ciggen i högsta hugg & där stod det en vakt ;P haha.. det rolgaste var ändå mallen: - JAG HAR INTE GJORT NÅT! ;P Hon är bra på att skylla ifrån sig den där marlene ;) men iaf så då tyckte vakten det var dags att gå & jag höll med,.så jag tog en taxi hem,. så var den kvällen över.. kl var dock kvart i två, så det var inte så att jag blev ledsen, men jag tyckte det var lite kul, det här har vi skrattat mkt åt dagen efter :D

Lördag: Bakis.. Vaknade vid nio-tiden.. Jag & roger åt frukost & sedan begav vi oss mot lule med ante & macke för att hämta mona på kallax & för att göra en visit på biltema, där roger har shoppat loss, även jag köpte något, jag köpte rengöringsdukar till mina fönster & spolarvätska.. haha :) Sedan gled vi hem mot piteå & så for jag & mona på ängeln & köpte med oss pizza & lite annat som vi tog med hem till henne & ante där killarna tagit plats i soffan för att se på fotboll.. Vi åt & hade trevligt & sedan gick jag hem & duschade & bytte lite kläder & sedan for jag tillbaka & vi hade ganska kul hela kvällen.. blev ingen utgång denna dag, vilket var skönt.. utan jag & roger vi traskade hem från stan till honom, det var KALLT, men kändes ändå skönt med en lite prommis! :)

Idag har vi vaknat halv nio & jag har städat lite, roger & hans kompisar skulle ut & åka cross, & jag tänkte städa på mammas jobb & fara förbi hos farsan & käka & hälsa på! :) sen tänkte jag att jag skulle höra vad elin gör, & fara dit & hälsa på, det känns som att det var ett tag sedan vi träffades nu, jag & min söta tjej, så det kan vara behövligt ;>

Lite bilder från helgen:

image15

image16

image17

           

Ha en trevlig söndag allihop! :) hej då

Friday!

Idag så fick jag tårta på praktiken & så fick jag sluta kl. 11 & så SKÖNT det var, helt oväntat, då man har planerat att sluta kl. 17 & så får man sluta 6 timmar tidigare! :D helt faboulicious :D haha..
Idag har jag betalat räkninga & gått på stan..

Dagens inköp:

* Ett par bruna shorts från H&M
* Ett gult linne från H&M
* En svart/vit tröja från H&M
* Ett svart långt linne från Vero Moda

Sedan blev det även en sväng förbi systemet & har inhandlat alkohol för en tid framöver hoppas jag, köpte ganska mkt, så jag hoppas att det ska räcka ett tag!
Nu ska jag bege mig in i duschen & sedan kommer Mallen & så ska vi förfesta här hos mig, sen bär det vidare till någon fest, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Förresten så har jag världens bästa pojkvän <3 som köpte en ny mobil till mig igår som en tidig födelsedagspresent (Väldigt tidig, fyller år i augisti) en rosa nokia 3500 classic & jag e kär!

image14


Torsdag!

Jaha då hann det bli torsdag, tiden går så fort nuförtiden :P
Bösjar praktiken kl 10 idag! det är lite jobbigt för då slutar jag kl 19 om jag skiter i att ta rast!
9 timmar tar en jävla tid ska jag be & få tala om!
Men jag måste erkänna att jag trivs ändå där, även om det är långtråkigt, så kan man ha ganska kul ibland :)

Imorgon är min sista dag & då ska jag tydligen få tårta!
Jag blir jätteglad för att alla i personalen har sagt att dom tycker jättebra om mig & att dom tycker att jag är jätteduktig, & även han jag jobbar med gillar mig, så det känns bra! :)

Igår så jobbade jag till 17 & sedan klippte jag mig, i tisdags gjorde jag slingor, så nu är håret klippt, jag blir alltid deppig efter jag klippt mig, tycker det blir så kort.. men det var jävligt nött så det behövdes. Jag klippte till min lugg igen så nu går den att ha utan att man inte ser nåt ;)
Sedan tog jag en dusch, gjorde en hårinpackning & ansiktsmask & senare såg jag, roger & macke film & käkade skrov, sen middag :) sen kom även Grahn förbi en sväng & joinade oss i filmandet.. dock somnade jag (som vanligt) i slutet.. men jag fattade ändå inte filmen för jag slumrade som till lite då & då under hela filmen, men den va tydligen ändå ganska invecklad.. Den hette Smoking Aces!

JAG ÄR KÄR I ROGER! ;> Jag va bara tvungen att säga det! ;D

Hej då!

Måndag

Det var ett tag sen jag uppdaterade..
I helgen har mamma & Hasse varit i sthlm så  jag & min lillebror har haft huset för oss själva..
I fredags så grillade jag, roger, mona och grahn & drack lite, sen kom även ante, sedan så for dom & jag & roger satt uppe ett tag, sen så sov vi & på lördagmorgonen for roger med sina kompisar & drack en öl på nodo & jag sov lite middag, sedan kom han, mona, ante, grahn och macke & vi grillade hamburgare & satt ute i solen på balkongen hela dagen, sedan hoppade vi i duschen vid halv fem, så det blev stressigt eftersom vi skulle fara till skotercross grejset kring kl. 17.. men jag  hann iaf sminka mig & bara ta på mig nåt, sen gick vi & då hade även fler folk anlänt, väl där så var det då verkligen inte nån höjdare, banan var minimal & man kan juh inte fatta att dom seriöst tog 165 spänn för det där.. fy fan!!
Så vi va där kanske 20 minuter, sen drog jag, mallen & mona till mig igen, där jag & mallen bytte kläder, sen kom även roger & dom för dom tyckte också att det sög, sedan festade vi hela kvällen, & givk ut på pentryt vid kl. 00 nån gång.. det var sådär där, roger stod bara vid spelbordet & hade börjat med 35 kr & vi gick därifrån med 400 :) så det var juh bra ändå, sen käka vi på adana & sen for vi hem, vi var hemma kl.3 & då satt vi till fyra & surrade med min brorsa, sen sov vi..
Igår så vaknade vi 10, trötta, slappade i sängen nån timme, sen gick vi upp & städade & sen så for vi till rogers mamma & käkade middag, det var trevligt :)
Sen skjutsade jag hem roger & for hem & sen städade jag på mammas jobb sen for jag tillbaka till roger & han hade somnat på soffan, så jag fick spendera lite tid med att väcka honom ;P sen så såg vi good luck chuck & jag somnade i slutet & sen väckte roger mig & vi gick & sov.
Idag jobbar jag natt, så börjar kl 20.. blää!! idag ska vi börja med vårat projektarbete, men först ska jag måla rogers cykel ett varv till, men jag tycker det är så läskigt att va i hans källare själv ;P för sist så var det som om nån mumlade i mitt öra, så jag jävlat kastade allt jag höll i & sprang upp :P haha..

Nää nu ska jag börja fixa det jag ska så vi kan börja nån gång!!

Hej då

Segt..

Det går så otroligt segt på praktiken, finns inget att göra.. sitter mest i soffan & läser eller ser på tv.. vissa kanske anser det som ett drömjobb & vissa dagar kan det väl vara skönt när det är lugnt, men det är så långtråkigt!
Tiden kryper fram & man blir så trött i huvet.. nu kom jag nyss hem & jag har ont i huvet & känner mig helt hjärndöd. det är juh inte direkt så att man måste tänka, men samtidigt går inte situationen att påverkas, så det är bara att gå igenom dessa tre veckor..

Idag är det fredag men jag har då definitivt inte energin man brukar ha på fredagar då det är helg, jag känner mig snarare som en söndag & man är riktigt bakis ungefär.. en dag då man bara vill ligga i sängen & dra täcket över huvudet & hamna i koma i ett par dagar tills man är pigg igen.. verkligen inte roligt.. jag måste försöka muntra upp mig själv, det här gör mig så deprimerad.. Jag får panik av att sitta stilla, känner bara hur det kryper i kroppen..
det som skulle kunna funka nu hade varit att först ta ett långt varmt bad, sedan få massage, sedan ha en egen stylist som fixar hår och smink, & massor med nya kläder, nya skor & nytt smink & en iskall drink, den godaste man kan tänka sig.. med ett paraply.. & sommar hade kunnat göra en lycklig.. jag blir lite deppig då jag tänker på att jag förmodligen knappt kommer vara ledig i sommar.. det är verkligen fullt upp.. men vad händer sen då? allt känns så oplanerat & jag vet ingenting.. Jag hatar fan pengar.. det är nog det enda riktiga problemet man har alltså.. & jag som älskar att shoppa.. hur ska jag kunna överleva på några tusen i två månader på sommaren? eftersom att min lön inte kommer förrän i juli.. its terrible.. :/

Nää men seriöst nu gör jag mig själv opepp.. det kommer att lösa sig! Det är inte så farligt som det låter så jag gör om det:
jag ska ha praktik i tre veckor, det överlever vem som helst, är det ens värt att gnälla över?? det är juh bara jag som är en gnällspik & om jag tänker efter så har jag gnällt på alla typer av jobb jag haft, & jag har vart på ett värre ställe, så jag ska inte klaga, men det är inte det att jag klagar, jag är bara understimulerad,. thats it!
Efter dessa tre veckor är det ca bara en månad kvar av skolan, sedan är min utbildning klar, efter det är jag ledig ca 2 veckor innan jag ska jobba, & då ska jag jobba i 7 veckor, & efter det skulle jag vilja åka utomlands..
Jag har världens bästa pojkvän & det ultimata skulle juh vara jag & han på en sandstrand, med varsin iskall paraplydrink & det blåa havet framför oss, eller det kanske är grönt!? Käka god mat & smida till det på hotellet ;P Åka på safari & rida på elefanter, gå på spa en hel dag.. shoppa massa nya kläder för att det är så billigt.. Åka ut i djungeln & leka med aporna, äta kockosnötter direkt från träden.. Haha. okek så seriöst lär det kanske inte vara men fett schysst att dra nånstans ändå..
Nä nu ska jag fan kila..

tjingeling!!

Tröttis

Nu var det en & en halv timme sen jag slutade, har hunnot med att äta & sola lite :)
Dagen var seg men okej! Vi får hoppas det kanske händer lite mer snart, så att man får va med om lite action :D
Nu är jag alldeles varm av solningen..

Jag har dessutom fått sommarjobb, ska vara på lite olika ställen från vecka 25 - 32 så dte var juh tur det :)
Då får jag lite cash samt en chans till jobb även till hösten!
Jag ska jobba som fan, sen då allt är slut så ska jag nog allt dra på en resa en vecka efter sommaren :) så jäkla skönt!

nu ska jag duscha bort min solning :D

tjingeling

Första dagen på praktiken!

Idag ska jag ha min första dag på praktiken, jag börjar kl 9 & jobbar till 18!
Min handledare var sjuk, och hon skulle egentligen möta upp mig eftersom jag inte riktigt vet vars det är, men istället ska hon jag ska vara med idag ringa mig nu på morgonen & säga hur jag ska köra :) men det ska nog inte vara så svårt, jag vet juh ändå typ vart det är!
Jag är lite trött & har drömt lite konstiga drömmar inatt, klev upp imorse då roger klev upp sen kunde jag inte somna om förrän typ 5 min innan jag skulle upp, så jag råkade sova 25 min extra, men det gjorde juh ingenting, för inte har jag då precis stressat nu på morgonen inte! Jag har tagit på mig bekväma arbetskläder & ätit frukost, ska snart gå & ta en cigg & packa ner min lunch & sånt, kanske en frukt eftersom jag inte kommer äta middag förrän kl 18! Oj vad det känns länge dit.. jag skulle allra helst vilja sova lite till ;P men jag piggnar väl till!

Igår var jag ledig så jag städade lite & var en stund med sara som också hade en ledig dag! Jag är ledig även imorgon, så det är ganska skönt med en lugn start!
Sedan på kvällen igår så var jag med söt-roger & vi såg klart en film som vi började se i söndags! Det var en seg flm, nån ny med angelina jolie.. tänkte att den skulle va bra eftersom att hon va med, men det var inte sant!
Sen såg vi cashmere mafia & det är juh skitbra! så det är nog nåt man kommer fortsätta följa, sen skulle vi se 100 höjdare, men det missade vi :) sen var det nattinatti!

Nu ska jag gå och göra mig klar!
Hej då

Ännu en söndag!

Igår så började festen vid sju hos sarah, med henne, mallen & johanna, sedan for vi vidare till Fredrik på backen kring halv nio, där blev vi bjudna på tequila & mintu... & man kan juh säga att det slog till,. fick först lite av en snefylla & började grina på toan (hade en dålig dag.. ok? ;P) sedan blev det några shottar till & jag blev lite för full, sen kom pappa & hämtade mig vid halv elva & så for jag till roger, där var festen ganska urartad, de flesta var för fulla & det såg förjävligt ut, en blev nerputtad för en trappa, & samma kille råkade krossa en ruta, bordet har stora brännmärket & golvet lika så, golvet var kladdigt överallt & jag mådde bara illa & var för full, det var nog lite av en backflash från åren då man till å med tyckte att sånt där var skoj ;P haha.. men men.. roger blev lite arg & kastade ut alla till sist & vi gick & la oss ganska tidigt tror jag, säkert vid typ halv två eller nåt..

Det bästa var:
Jag: Kan du göra så jag voltar?
Han: Va? Va sa du?
Jag: men du vet.. Kan du volta mig!
Han: va? ska jag våldta dig?
Jag: men nää, volta.. du vet, VOLTA!

haha.. det är nått partytrick vi brukar göra men det lät juh lite kul :P

Vi hade dessutom tydligen haft besök av en kille från festen som kommit tillbaka för att sova över, han hade tydligen varit upp & försökt väcka oss men vi var gode slocknade :P haha..
Dagen började iaf med en välbehlvd pizza, sen stack roger den jäveln ut på äventyr med tommy & körde cross & busade medans jag städade som en tok.. fick jävlat skrubba golven för allt kladd & det var inte lite disk & roger som just hade fått nya glas av mig, så verkar det som att två av dom helt mystiskt bara har försvunnit..

men men.. Ibland gör det vilt till & det kan juh va kul ibland, iaf om man är på en fest med lite mindre folk & så, det urartar lätt om man är många.. speciellt om det kommer massa folk som man inte ens vet vilka dom är, eller som INGEn vet vilka dom är.. jag har alltid undrat hur dessa människor hittar festerna eftersom att ingen verkar ha tagit dit dom.. Det var till & med några småtjejer som va födda typ 92 där igår.. hur det kom sig har jag ingen aning om.. men dom kanske också var dom enda som verkligen var nöjda med festen också (?) ;) Jag tycker småtjejer är söta!

Nu ska jag duscha sen städa på mammas jobb, sen ska jag & roger göra fläskfilé & klyftpotatis & se film!
Imorrn är jag ledig viket är skönt, men på tisdag börjar praktiken, men det ska nog gå fint!
 Hej då


Lördag.

Roger väckte mig först vid halv åtta.. det var jobbigt, han skulle iväg till malå med sina kompisar & se en skotertävling.. :) Jag somnade om rätt fort efter han farit & sov till halv ett, efter det for jag till mallen & vi har testat kläder.. Jag har en riktig ful dag idag.. känner mig ful i vad jag än tar på mig! Jag känner mig fetare & fetare trots att jag går ner.. det är jättekonstigt.. har inte vågat väga mig på flera veckor & så vägde jag mig idag & då hade jag gått ner.. & jag som trodde jag säkert gått upp typ 100 kg :P haha.. men men... man blir aldrig nöjd det är då ett som är säkert, jag kommer nog inte bli nöjd även om jag skulle gå ner till 35 kg.. jobbigt!! men bara att gilla läget!

Idag blir dte fest & jag har precis kommit ur duschen.. ska smörja in mig snart & sen sminka mig & sen lär det väl gå åt nån timme till att komma på vad jag ska ha på mig, eftersom jag känner mig som svullo.. lär väl bli nåt tältaktikt, eller så kommer jag bara skita i & ha skittråkigt för att jag känner mig ful.. det är så skumt hur man kan känna sig alltså! Blää!! Jävla skit-dag!

Nu ska jag kila & börja fixa..

hej då


Fredag

Har försovit mig... vaknade för bara en liten stund sen, men funderar på att skita i att fara idag..
Känner mig inte så sugen på skola idag! Har fan ont överallt, träningsvärk sen vi va i kåbdalis :P Haha.

Igår var en slapp dag, gjorde inte så mkt, jag & röger hyrde 1408 på kvällen & vi blev lite rädda :P haha..
Sen slockna han & jag såg klart den, rätt skruvad film, men bra ändå! verkade som om det ska komma en uppföljare med tanke på hur den slutade.

Jag ringde även min praktik igår & jag behövde inte jobba natt första dagen, utan jag börjar på tisdag istället, & schemat var bra förutom två dagar som jag sa till min handledare & hon sa att det skulle nog gå att ordna så att jag kan ändra de dagarna :) very good! Me happy! Verkar vara en trevlig människa!

Nu är jag hungrig, så ska nog käka nåt.. ska fråga mamma om hon inte kan klippa mig idag, måste fan toppa håret ör det är riktigt nött, är nog 3 mån sen jag klippte mig nu så det börjar väl vara dags I guess :P
& rogers hår växer som ogräs, tror jag klippte han för typ 2 veckor sen & nu vill han klippa sig igen :D haha.. Men det är fan ofta så, killars hår växer fan svinfort, jag tycker man kan spara i flera år & det växer fan knappt en decimeter.. Hmm.. wierd.. :)

Hej då

Torsdag!

Det blev ingen fika på nodo igår eftersom att alla borden va upptagna, så vi såg film & käka godis istället, vi såg en kass film som jag inte ens minns namnet på,. den handlade iaf om två bröder som va psykopater som tillfångatog vackra tjejer & lurade dom att bli kära i en av dom, sen dödade dom henne, men den sista tjejen va tydligen "speciell" för snubben som hon vart "kär" i ville inte döda henne & sen va det massa skit & sen slutade den, kass film anyhow.
Sedan blev klockan kring 23 & jag åkte till tommy för att hämta roger, där var hela gänget grabbar i garaget & höll på att skruva, men jag fick med han till sist, svårt att slita sig från sin pärla I guess ;D
Så då for vi hem & sen var det bara att gå å sussa!

Idag har varit en slapp dag i skolan & nu har jag precis kommit hem, tänkte ringa min praktik & gå ignom lite saker & förhoppningsvis få ändra två dagar som inte hade så bra tid! Hoppas det går bra iaf!! :)

Hej då


Update

Tjena tjena, var ett tag sedan man skrev så får väl helt enkelt uppdatera lite av de senaste dagarna :)

Fredag:
Blev fest, började hos elin & senare iväg till hennes bror på inflyttningsfest, vilket sög, men sånt är livet..
Ibland kan man inte förstå hur människor funkar, det finns verkligen dom som tappade hjärnan för längesen att det ens är ett under att dom kan prata, inte för att det dom säger är smart, men att dom ens har förmågan..
sedan var det toxic, det va ganska kul bortsett från vissa händelser & en full jag som inte kan bete mig. men men.. sånt är livet! Ibland måste man va dum i huvet också, vilket kan ske ganska ofta i mitt fall då alkohol är inblandat!

image13

Johanna, Veronica & jag på toxic i fredags! :)

lördag:
Bakis, Bakis, Bakis, både jag & roger. tror vi klev upp vid tio men vi somnade om i soffan & sov till tre, tung dag, vi lagade god middag, macke anlände, jag for hem & duschade & sånt, hyrde film, vi såg film, somnade i soffan, vaknade vid halv sju söndag morgon & så gick vi upp till sängen & sov nån timme till! Händelselöst!

söndag:
Jag har glömt vad jag gjorde i söndags (?) creapy! hahaha..

Måndag:
Back to school, jobbigt att vakna, dock va dagen ganska skön så det funkade.
Roger var sjuk, fick hämta hem honom på morgonen för att han mådde så illa, så droppade av honom innan det bar av till helvetet med mallen.. haha..
En soft dag, jag & roger softade framför tv:n såg flera avsnitt av two and a half man & sen hundra höjdare, Hahaha, asså det är ju bäst! Vi var uppe rätt länge, till typ 2 eller nåt, sen var det sängen & SOM jag va trött dagen efter.

Tisdag:
Kvartsamtal på skolan så det var inte mkt att göra där, bara springa mellan klassrummen till olika lärare & få höra vad dom tycker, gick bra hos alla utom EN, som uppenbarligen har något personligt problem med mig eftersom att hon endast pratade om hur mkt hon störde sig på mig osv, men absolut inget om mina insatser i skolan, sen sa hon att jag inte skulle ta det personligt (?) Eh.. okej.. Ja det var juh mig som person hon snackade om eller (?) jag blev lite arg & sen så pratade jag med min praktikplats & det verkar som om jag ska jobba NATT första dagen,. va fan e det bra för? SKIT!
For till mallen efter skolan, vi gjorde middag & badade bubbelbad :) sen for jag till roger & vi busade & såg på survivorman!

Idag:
Har vart i kåbdalis med skolan, har åkt bräda hela dagen, helt FANTASTISKT så roligt :D Jag blir så lycklig i magen! Solen sken & det var flera plusgrader, åkte i bara en tjocktröja & ÄNDÅ var det varmt :D :D
Nu är jag hemkommen sen kanske en timme, ska hoppa i duschen, sen skulle jag nog & fika med mallen & sarah på nodo! Härlig dag!!! <3

RSS 2.0