Lite nostalgi..

Sitter & packar ihop mina saker.. kläder & sånt, allt annat lämnar jag kvar här i mitt rum hemma hos min mamma!
Det blir alltid lite nostalgiskt då man ska gräva bland saker & rensa och sånt.. gamla dagböcker, skolarbeten, till och med gamla mina vänner-böcker.. Nu är jag stor & ska bli sambo.. fy fasen.. asså misstolka mig rätt nu ;P men fy fan va mkt roligare det var då man var liten, nu är det bara vuxensaker.. städa, tvätta, jobba, diska.. blä!
Tänk ändå & få smutsa ner sig som fan & leka i havet med badbollar & diverse uppblåsbara saker, eller få sitta i sanlådan & gräva, eller äta glass på bron en sommardag med sin bästa kompis, tänk att få ha sommarlov och få vara ute längre än vanligt för mamma & pappa & busa med kompisarna, tjuvplinga, palla äpplen.. komma hem lite halvfrusen en kväll & bada badkar med skum & bygga skumgrottor, somna i sin barnasäng i nytvättade sängkläder som luktar hemma & tryggt och släcka sin mimmi pigg säng-lampa efter att pappa berättat påhittade historier om josefin & brunte, eller om mig & mina vänner när vi leker kurragömma i lekparken..
Men än finns det mkt att se framemot ;> & vem har sagt att man måste bli vuxen på riktigt bara för att man flyttat hemifrån, har jobb & betalar sina egna räkningar? Nä just det! Jag ska då minsan aldrig bli stor! & jag vet att jag kommer må som en prinsessa med roger, så hur mkt jag än skulle vilja vara liten igen så är jag ganska nöjd med livet som det är! Men drömma kan man! :)

Ha en bra dag!

Powerwalk!

Blev inget spring, utan gick en 45-minuters powerwalk istället..
Åt frukost innan jag gick, en rostad, två ägg & lite yoghurt! Sen så hände en liten incident, the dog from hell hade snott smörpaketet som jag glömt på bordet, & eftersom han är lite mongo så är han väldigt aggro då det gäller mat, han blir som djävulen själv.. därav "the dog from hell" ;P haha.. iaf satt jag i soffan & kollade igenom ellos-katalogen då jag hörde hur han pysslade med något hyss i köket & eftersom jag anade oråd så ropade jag på honom, då hörde jag ett litet morrande ifrån köket & gick dit & nää vem står inte där om inte the dog from hell & gluffsar i sig smörpaketet, han försökte springa iväg med det, morrandes, jag springer efter, tar tag i nackskinnet på honom, nu låter han verkligen som ett monster, han släpper smörpaketet, jag blev förbannad för att han föröker bita mig & kastar iväg honom, men jag hann inte ta smörpaketet före honom, men då kom min halvalkoholiserade lillebror upp & tog det innan the dog from hell hann vara med.. haha.. jävla cp-hund! :P
Han kunde iaf bete sig på promenaden iaf, förutom att han satte sig & sket mitt på asfalten i stan & jag hade inga påsar, det var pinsamt, men då fick jag en påse av en tjej som jobbade på en hårsalong, bättre en kasse än inget alls, så där var då iaf det problemet löst!



Nu ska jag sortera & tvätta!
Tjingeling!

Lördag morgon!

God morgon!
Idag är jag som vanligt uppe med tuppen ;P
Ska ut & springa snart, roger är och jobbar för deras stopp har börjat nu :)
Känner mig utvilad eftersom det blev en tidig kväll igår, efter att jag har sprungit så ska jag fortsätta sortera kläderna, som har legat på mitt golv sen sist jag började med skiten.. det är jobbigt, måste även organisera om lite här för att jag ska få plats med kläderna, kommer flytta dom sen då roger renoverat källaren, men nu får man helt enkelt klämma ihop allt så gott det går :P haha.. men det löser sig nog!

Det kliar i fingrarna efter att shoppa, men jag ska vänta tills malmö.. haha.. asså fatta jag har typ pengar på kontot som bara ligger och väntar på att jag ska köpa upp dom.. shit va jobbigt :P har dock inte riktigt kunnat hålla mig, köpte ett osis - dust it & fransk manikyr set igår.. men det är inte samma sak tycker jag ;P

dust it gav ganska bra olym, men en lite smutsig känsla i hårbotten och flaskan var pytteliten & kostade 170 spänn.. hehe :) Men den räcker nog länge ändå eftersom att det är puder :)

Nu ska jag fara & hämta the dog from hell så vi kan ta & springa lite !

tjing!

Friday!

asså ps. i love you, se den inte om ni inte vill gråta!!
Okej jag har slläppt en tår eller två till filmer förut, men asså shit jag böla, for real.. asså typ som om jag sålt smöret och tappat pengarna.. efter filmen va sminket borta & ögonen igensvullna & röda, skitbra film men klumpen i magen va för jobbig.. hahahhaha,.
Vi dåg the bucket list igår & den kan jag verkligen rekommendera om nu nån e filmsugen..

Sitter i soffan nu med roger & 2 av hans kompisar, vi har käkat thai-mat & tagit det lugnt.. skönt!

Imorse klev jag upp en timme tidigare och for på grisan & sprang/powerwalkade med the dog from hell ;P
det gick fint & skönt var det..

längtar till onsdag!!

trevlig helg :)

Personal middag.

Har precis kommit hem från en personal middag, blev bjudna på resturang av arbetsledaren.
Himla gott, men fy fan va jag är mätt, känner mig som en boll & så har jag hicka >_< som vanligt då jag ätit iofs..
Jag är typ som en bebis, jag får jämt hicka.. :P haha..



Ikväll blir det att se ps. I love you.. hade nämligen fått hem den & en annan film i brevlådan..
Min mamma ser den just nu med sin kille, hör hur hon sitter & snyftar.. hon är dock känslig, men jag har hört att det ska va en riktig snyftare ;P kanske kan man locka fram en tår i rogers öga? ;) jag tvivlar, men värt ett försök :P hahaha
Men lär väl snarare bli jag som sitter & snyftar i slutändan.. hehe..




Nää hörreni.. nu ska jag gå å se om man kan få tag i den svåra kvinnan KIM som jag försökt ringa hela dagen, & som inte är hemma då jag ringer, men så fort jag går utanför dörren så ringer hon.. haha.. så vi har gått om varann hela dagen, så nu ska jag se om hon har kommit hem.. antagligen är hon hurtig och är ute med hundarna ;P haha..
Jag vet vilket liv som väntar mig då jag kommer ner dit liksom ;P motion, motion, shopping, shopping, fest.. hehe.. & jag misstänker att jag kommer måsta dela soffan med både en amstaff & en grandis :P haha.. vi ska nog rymmes, jag som ändå inte gillar att sova ensam, dom får väl helt enkelt agera pojkvän åt mig i ett par nätter :P haha..

Tjingeling!

God morgon.

Har precis klivit upp, börjar kl. 10 idag.. egentligen hade jag tänkt gå å shoppa efter jobbet, men det ska jag inte göra, för jag ska spara mina pengar till malmö istället, om en vecka ;D
Det kommer bli skitkul! Ska dock förbi kontoret och skriva på ledighetsansökan idag, så jag kan åka iväg.. :)

Min älskling ligger och sover och är sjuk :/ ska snart gå å pussa han hej då!

Ha en bra dag!

Malmö here I come!

Min bästa kpmpis Kim flyttade härifrån för 2,5 år sedan till malmö, jag var & hälsade på henne i slutet av september 2006 & förra sommaren kom hon hem en vecka, så vi har inte setts på över ett år & på 1 vecka ska jag ner & hälsa på henne igen!! jag är skitglad :D ska boka resan ikväll & har fixat med jobbet så jag kan ta ledigt fredag & måndag.
Åker den 3 september på kvällen och kommer hem på dagen den 8e!

Kommer bli skitkul! :) Kommer såklart sakna min älskling, men å andra sidan får jag juh vara med min andra älskling & det är inte varje dag! <3 wiie!!

Jag kommer givetvis ha med kameran & bara för att jag vart så dålig på att blogga så ska jag försöka blogga varje dag, med bilder såklart! ;) Kommer försöka blogga varje dag i övrigt också.. men jag funderar på att byta blogg & börja om från början men vi får se! :) 

                    
Jag & kim för några år sen, hittade tyvärr inte orginalbilden :P hahaha


Wiie.. sitter btw i en hög av kläder, min sortering går inge vidare så jag tänkte avsluta för dagen & ta upp det en annan dag ;P haha.. Baby for förresten hem från jobbet för att han är sjuk. :/ Liten.. men jag har lovat att ta hand om honom & göra kucklimuckmedicin ;) (läs experimentera;D) höhö.. Nää nu ska jag klä på mig, sitter här i handduk! :)

Tjing!


Klädsortering!

God morgon!

Idag ska jag sortera mina kläder, alltså ta bort saker, & asså jag kan verkligen inte det, haha, för varenda gång så lägger jag påsar fyllda med kläder nån annanstans & sen ska jag lik förbannat gå å gräva i dom.
Jag kan verkligen inte slänga dom iaf, det är en sak om jag bara tar undan dom, då vet jag att dom finns ändå OM jag skulle använda dom NÅN gång ;P
Nää fy fan jag måste ge mig, jag hanlar faktiskt nya kläder varje månad, & jag har så mkt kläder att jag inte ens använder hälften eller ens vet vad jag har, så nu jävlar ska jag storsortera hela skiten på riktigt & vara ärlig mot mig själv & inse att jag faktiskt aldrig kommer att använda dom där kläderna igen & att jag faktiskt typ köpte en del av sakerna då jag va typ 12, det är juh ändå lite absurt, jag kan inte städa garderoben & har kläder där som jag köpte för typ 10 år sen :P hahahaha..

Igår var jag back 2 work.. gick fint,  är inte lika snuvig längre och ebern är borta, men nu har jag typ smittat roger & han har svinont i halsen :/ oj oj.. hehe.. hans stopp som börjar till helgen.. hoppas han inte blir så sjuk.. så han orkar jobba så där mkt, dom jobbar juh typ 18 timmar per dag då :O fy fan..

jaja.. dags att ta tummen ur röven!!

bye bye!

Lördag morgon!

God morgon, eller det var det för en timme sen :)
Ska snart koka ägg till mig & min älskling, så i får i oss lite frulle.
Jag har varit ute & målat pelarna som roger ska ha nu när han bygger en ny bro och Roger klipper gräset, haha asså han har sått nytt gräs i sommar åsså för kanske en månad sen eller nåt så tyckte han att det växte lite dåligt, så han köpte sånna hära små blåa kulor, asså gödselkulor, och han använde tydligen hela påsen typ, & det va kanske liiite för mkt, för att asså seriöst det där gräset växer som fan ;P haha.. han klippte det förra veckan & då ska jag tillägga att här är det typ höst nu eller typ, har iaf vart kallt & regnat i princip hela veckan & gräset har fan vuxit över en dec !! haha.. jaja.. kanske inte så jävla intressant.. :P

Igår så spenderade jag dagen med att packa upp lite saker som jag hade tagit till Roger, mest var det köksgrejer  & ljussaker typ & en matta & så, nu är det fan typ kryddfullt i skåpen, men jag pallar inte om-organisera nu så jag tryckte in där det gick ;) men annars så vart det ändå ganska stor skillnad, det blev mkt med hemtrevligt eller va man ska säga ;P haha.. så igår kväll medans roger & macke höll på att bygga bron, så tände jag ljus i hela huset & låg & myste i soffan med lite godis, sen kom mona förbi & hon visade mig ett hus som hon vill att hon & ante ska köpa, det var riktigt fint måste  jag säga, så vi får hoppas att dom får det!

                          None



Är fortfarande sjuk, men det känns då inte som att jag har feber idag så det är juh skönt iaf :)

Nä nu ska jag laga frukost!! :)

hej då

Babe!

Hallå! FÖRLÅT igen för att jag e kass på att uppdatera, ska skärpa mig ;P om nu nån bryr sig, är juh inte direkt många som läser den här bloggen eller ens vet om att den finns, och tur är väl kanske det ;)


Idag har jag & Roger arit tillsammans i ett halvår.. :> tänk vad tiden går snabbt, snart är det ett år sen vi träffades för första gången, fast det känns som igår! :) men det sägs väl att tiden går fort när man har roligt ? ;)

                                        

                                                                                 Roger, du är bäst!
                                                                                              I love you. . . <3




Vad har annars hänt?
jag har jobbat klart för kommunen, jobbar nu för pc, är dock sjuk för tillfället, snorig som ett mongo & har typ feber & skit, vet dock inte om jag har det nu har inte kollat, men igår & för i veckan, så har blivit en & annan iprén.

& jag har blivit brunett:

                                         

Jag trivs bra i det, först ar det lite ovant, men det känns bra!! blond har jag varit så länge nu & det kan jag alltid återgå till om jag vill sen, så jag chillar ett tag som brunett & checkar vilka som har roligast ;) haha..


Annat som hänt är att jag ska flytta till Roger, går sakta men säkert ;P håller på att sortera saker & shit, men nån gång inom en snar framtid så är jag alltså en sk. sambo ;) sen har vi även spanat runt lite på valpar, men mest troligt väntar vi nog ett tag till med det etfersom att roger ska renovera huset så mkt så det är bättre att ha allt lugnt & klart då man ska skaffa hundbebis! :>


Allt är frid & förjd, hoppas ni (om nån ens läser den här bloggen än) mår prima :D

Tjing tjong!

RSS 2.0