Söndag!

Hej hopp =)

Har varit en superbra helg & vi har världens sötaste valp, inte alls en ligist, hon har inte ens varit jobbig, hon sover mest ;) haha..
Men det kommer väl då hon börjar vara vaken mer, men hon är så himla bra på att leka ensam  & så tycker hon om sin bur, och känner sig trygg där så det är inga problem, vi har redan börjat lämna henne ensam korta stunder, men det har hon nog inte märkt för hon har sovit =) haha..

Vi hade juh som tönkt ha en lugn helg & bara vara hemma, men så blev det inte riktigt, utan vi har hittat på saker & hon har haft så roligt, igår t.ex var vi i södra några timmar & då fick hon träffa Sky & Doris och busa lite, sen så somna hon i mitt knä & så sov hon nästan hela tiden vi var där, har vart kanonväder hela ehlgen, så det är juh lika bra att utnyttja det =)
Sen på kvällen var vi & grillade hos ante & mona & då var både doris, meja & troja med, så hon har som träffat alla hundar nu nästan! =)

Idag har vi solat ute på gården hela dagen, fast lillan har fått sova inne ganska länge för det var så varmt för henne =)
Sen på eftermiddag&kvällen så for vi till gläntan en stund & SOM hon tyckte det var kul, hon vart så sandig så vi var tvungen att bada henne då vi kom hem & nu ikväll har patrik & Mallen varie på besök, alla blir helt kära i henne! haha..
Imorse var vi även förbi mamma en stund så nu är hon & Torsten vänner, de har spprungit i en agilitytunnel & så har torsten tvättat elsa medans hon har sovit.. haha =)

Men nu ska vi se på film! Min kamera har haft slut batteri så bilder får komma imorrn!

sov gott!

Nu har bebis kommit =)

Det har varit en lång dag idag!

Vaknade vid kl.8 imorse, sen var det mest bara slapp fram till 12, då jag mamma & Linnea mötte upp Maria utanför veterinärkliniken i öjebyn där våran bebis & alla andra söta valpar var!

Vi började med att åka mot böle och släppa ut småttingarna & Doris (Linneas hund) i skogen ett tag så de skulle vara trötta inne hos veterinären där de fick spruta & chip =)


Linnea, Doris & de flesta av valparna!

Sen så var vi hos veterinären ändå i typ 1,5 timmar och alla valparna tjöt, utom elsa ;) hehe..


Sen efter det så for vi hit till oss, jag & Linnea & alla valparna & Doris, för Maria var tvungen att snabbt åka fram & tillbaka till skellefteå för att hämta stamtavlorna som var försenade med posten, så hon va borta ca 2 timmar &  under den tiden så fick valparna mat ute på gården och fick busa och kissa och sånt, sen fösta vi in dom i Elsas bur, så där fick dom ligga & sova en timme typ innan de fick gå ut igen =) Sen sov dom i buren ända tills Maria kom hit och vi skrev under alla papper osv. till Elsa & så fick vi en fin mapp med alla hennes papper och en filt & lite sånt,.
Efter det sa vi hej då till alla & sen så har hon varit som himla trött, hon har bara sovit & så väckte jag henne då det var dags för mat, sen pissa & skita & nu ligger hon & sover i buren igen =) hehe.. Hon är sjukt söt,. :> Nu ska jag & Roger mysa i soffan & se på film & käka massa gott ;> hehe.. inte så bra för min doet.. men skitsamma, för idag!



Elsa somnade på mina fötter hos veterinären!


8 valpar i Elsas bur ;)


Mona, Linnea & babykulorna på plats i soffan ;)


Första måltiden i hennes egna skålar ;>


En utslagen liten hjälte i sin bur!

Nu blir det endbart mysaa resten av kvällen, jag gissar på att Elsa kommer att ha en riktig sovarkväll ikväll, iaf fram tills nästa måltid kring 23 =)

Ha en bra fredgaskväll!


D-Day ;)

Idag är dagen då vi får hem våran lilla plutt =)
Om 2 timmar & 45 minuter ska jag möta Maria, uppfödaren utanför djurkliniken.

Så om "ligisten" inte ätit upp oss eller är totalt galen sen ikväll, så kommer det såklart upp bilder, för kameran är juh givetvis med hela dagen!


Elsa =)

Imorgon..

..kommer våran lilla "ligist" som uppfödaren sa i telefonen förr idag!
Pjuh vad har vi gett oss in i ;) hehe.. hon kan till å med klättra över kompostgaller :P
Nääe, jag kommer älska henne även om hon är en liten ligist :P haha..

Idag har jag handlat det sista till bebis och så har vi kommit fram till att hon ska heta Elsa =)

Jag har laddat batterierna så imorrn får ni se våran bebis :> Fast det har ni juh redan, men nyare bilder, på de andra bilderna var hon som äldst 5 veckor gammal..  =)



Nu ska jag fixa lite, sen blir det prommis med monkan & malin =)

Mysig dag!

Idag har jag haft massa mer energi än vanligt, så imorse efter jobbet kl.8 så for jag & tränade =)
& sen så har jag storstädat hela huset, städat bilen, varit på prommis med monkan & nu har jag & mona gjort en paj som står å svalnar, så snart ska vi käka paj med blåbär, hallon & ananas =)

Helt lovely att orka med att göra saker =)

Om 2 dagar kommer våran bebis! Wiiie!!!!


Tisdag & 3 dagar kvar till bebis kommer!

Ikväll jobbar jag natt, just nu sitter jag & slappar i soffan, väntar på mallen som ska komma å hämta mig vi ska gå en sväng på grisan =) Jag är skithungrig, men som jag tror att jag nämnt så går jag på diet.. blää!! Har inte vägt mig än, har lovat att vänta iaf 2 veckor, och det är på lördag, men då har jag inte riktigt följt den som jag ska prick hela tiden, men i det stora hela har det gått himla bra =) dock har jag inte druckit min frukost eller lunch än, så jag tror jag ska gå å blanda mig en innan vi går ut å går, för annars kanske jag får ont i magen, & det är juh jobbigt :P

Om tre dagar kommer hon, våran bebis, som fortfarande inte har nåt namn, jag längtar massor, men jag har nästan som slutat tänka på det den senaste veckan för att det är så jobbigt att gå runt och vänta på nånting :P hehe..

Sen ska jag städa min bil hade jag tänkt =)



Puss bebis ;>



en ny vecka!

Nu är det måndag igen, och bara FYRA dagar kvar till bebis :D

Igår så klippte jag Grahn & Roger och sen så låg jag & Roger i soffan och glodde på the mentalist =)
fan va bra det är alltså! Sen blev det en hyffsat tidig kväll!
Sov som VANLIGT för länge, klockan va ställd på 8, kl 10 ringde mallen och väckte mig & då hade jag såklart inte hört väckaren fast att den som vanligt ringt var tionde minut i TVÅ timmar.. asså.. jag fattar inte!!

Har en skön vecka i veckan, jobbar natt imorrn sen e jag ledig till nästa fredag =)
Men det är juh för att jag ordnat upp till då bebis kommer, för det funkar juh inte att bara lämna henne hemma, så jag är ledig första veckan förutom fredag & då ska hon få följa med på jobbet =)
Det kommer nog bli superduper bra =)

Nu ska jag storstäda, sen ska jag ta en powerwalk med min vän marlene =)
Ha en bra dag!

Bloody sunday!

lite slö söndag idag =)
Igår blev det fest & utgång, även i fredags, blir juh några helger nyktert nu framöver eftersom vi får bebis om FEM dagar =) hihi.. åh vad vi längtar!

Festen har hållt hus på annelund hela helgen hos tommy & Ida, dock har ida varit i riksgränsen i helgen så hon har inte varit med =/ blev lite bilder igår, inga i fredags så jag bjuder väl på lite av det =)


snygg-gumman =)





Jocke, snyggingen & Macke!


Tomas, Mallen & Patrik!


Markus "Bam", Tommy & Grahn!


jocke och jag!


nu börja datan lagga som ett cp,resten kommer upp på pixbox sen! =)

Grönt är skönt.

Nu grönskar det för fullt i våran lilla stad =)
Har avverkat mitt 24-timmars pass galant, var inte ens jobbigt!
Är just nu hos mamma, jag & Roger har käkat här idag, grillat.. Mmm ;>
Har just duschat, ska snart fara hem & städa upp, för roger har nämligen lagt klart allt golv utom i lillrummet, så nu börjar det verkligen likna nåt, kommer bli så fint då det är klart =) Tapeterna ska beställas imorrn & kaklet är beställt, det kommer samma dag som valpen :> Kommer bli snyyyyggt =)

Imorrn ska jag & Roger kliva upp tidigt & fara & köpa en ny ytterdörr..

& Idag är det är bara ÅTTA dagar kvar :> Imorrn är det prick en vecka, ååh som vi längtar! Jag känner nästan att jag dör av längtan, men samtidigt är jag så glad, sommaren är snart här, snart kommer våran bebis & Kim kommer hem i sommar & vi kommer få ett fint hem då allt är klart! :D

Pappa ska komma förbi & räkna på hur många rullar tapet vi kommer att behöva för att tapetsera hallen, köket & matrummet =) & så ska jag höra vad det kostar att måla om huset, för Roger vill måla om det i sommar =)

& i sommar har jag SEMESTER :> Ni som läser min blogg vet hur sur jag va i somras då jag va typ den enda som jobbade hela sommaren, fast då hade jag turen på min sida då det va kasst väder hela sommaren, så då var det inte lika surt ;P hahaha.. men i sommar får vi hoppas att det är bättre väder än förra året!

Nu ska jag klä på mig & sen fara hem & göra nån nytta :P haha

10 (9) dagar kvar!

Hej bloggvänner!

Igår var vi som sagt och hälsade på våran bebis & hon är såå söt,
men hon är inte alld lika lugn & försiktig som hon var innan utan hon har tuffat till sig & blivit en riktig hårding ;) hehe..
Men det är juh bättre det än att hon är rädd, hon är förstås fortfarande lite lugnare än de andra valparna, men hon har definitit blivit mkt bättre, när hon var riktigt liten så var hon jätterädd för allting, men nu så vågar hon så mkt mer!

Vi fick också veta att Maria, som föder upp valparna ska till PIteå nästa fredag & då ska valparna till veterinären, så då kommer vi nog få ta hem vår bebis en dag tidigare, eftersom att det blir juh bara mer påfrestande för henne att då åka tillbaka & sen bli hämtat igen & en lång bilresa till ska ske, så jag ska dit & vara Marias hjälpreda & bära valpar ut & in till farbror doktor, & sen så åker jag & lillvalpen hem till hennes nya hem! :>
Så nu är det alltså bara EN VECKA & TVÅ HIMLA DAGAR :D hihi.. ååh.. längtar så ruskigt mkt!

Idag ska jag träffa en gammal kompis till mig som jag inte träffat på gode länge, hon har nyligen blivit tvåbarnsmamma & flyttat hem igen till Piteå, så vi ska nog ta en promenad & catcha upp lite smått i varandras liv! Sen idag, kl.17 börjar jag jobba & jag jobbar då ett 24-timmars, pjuuh! Tur man får sova säger jag då =) Har laddat hem säsongsavslutningen av DH så jag har juh en gonattsaga ikväll ;) det blir bra!

Nu ska jag gå upp & blanda mig en dietdrink, just det ja, jag går på diet har gjort det sen i fredags, det gick juh lite dåligt sist jag skulle köra på med den dära dieteten (herbalife) men nu jävlar, & det är fan inte ens så jobbigt som jag tänkte att det skulle vara =) Jag tänker inte väga mig förrens bebis har kommit hem, så då får vi väl se då om det har hänt något, men förhoppningsvis =)

Jaja, Hoppas alla har en bra långhelg!


Puss lilla bebis, snart får du komma hem till matte :>

Palt!

Jag har just käkat 2 paltar så nu är jag helt sjukt mätt och så fick man juh såklart lite schvimen, men jag piggnar nog till ;)

Om ca 1 timme rullar jag & älsklingen mot skellefteå för att träffa våran lilla bebis! =)
Ååååh.. det kommer säkert att kännas mer "4 real" efter det, att snart snart har vi en egen liten plutt!

Idag har jag promenerat med Sara & tagit en lång dusch & städat lite =)
Nu ska jag byta sängkläder och dammsuga i sovrummet, sen så ska jag göra mig redo!

Var förresten & grävde i min gamla garderob hos min mamma idag & jag hittade mina absoluta favoritjeans genom tiderna, det tråkiga är bara att dom är för stora för mig nu! Dom brukade sitta som ett smäck, men då va jag juh också lite tjockare, så jag kanske ska va glad :> Kan ha dom, men dom sitter alldelles för löst & så är dom juh dessutom lagade typ 4 ggr.. haha.. jag vägrade slänga dom, jag tyckte dom var det finaste som fanns :P haha..

Nu innan jag tar itu med mina sysslor.. hehe.. sysslor.. fan va fult ord.. jaja, iaf innan det så tänkte jag ladda hem nya dh & gg,. Mmm.. I love it! Hoppas inte typ dom som jobbar med ipredlagen nu börjar checka mig ;) Om ni läser detta: Ajm so SOLLY!!!!

11 dagar =)

Hallihallå =)
Ska alldeles snart ut på grisan & vara hurtig med Sara & the Zlut (Zlatan) =)
haha Sara skulle egentligen ha ringt och väckt mig kl.8 imorse, men vi försov oss båda två & det var istället jag som ringde och väckte henne kl.10 :P hehe.. men nu är vi uppe =) ska möta henne på parkeringen kl.12!



För övrigt saknar jag denna kvinna =) Men hon kommer till piteå i sommar! YES :D
Vi kommer ha så jäkla kul! =)

Ikväll ska vi mest troligt till skellefteå och hälsa på valpen, nu är det bara 11 dagar kvar, känns länge, men mkt mindre än 3 veckor, där vi började :P hehe.. kommer säkert längta ännu mer då vi fått träffa henne igen!

Nu ska jag skynda mig så jag inte blir sen till grisan! =)
Hej då

12 dagar =)

Oj nu har det ändå blivit mindre än 2 veckor kvar tills vi hämtar våran bebis =)

Fick veta en så rolig sak i lördags, men tänker inte nämna det riktigt än,
är så himla glad för eran skull =)

Just nu sitter jag & letar upp lite bra musik på spotify, ska snart gå å lägga mig i solen & steka lite =)
Sen blir det träning & städa lite! Måste städa i sovrummet, byta sängkläder och sånt, annars är det riktigt välstädat, jag & mamma rensade och storstädade i fredags så det är skönt, för då kan vi börja med golvet nu i veckan =)
Igår jobbade jag & det blev en riktigt skön dag, började med att jag & han jag jobbar hos sov till lunch.. haha.. sen la vi oss & stekte i solen ända fram till 15, efter det for vi ut & gled i hans cab, for ut på fårön & tittade lite,. är så härligt med sol! =)
I lördags jobbade jag också, då var vi på hundutställning i sjulnäs =)
Uppfödaren till våran valp var där & hon hade med sig valparna, men vi hann inte se dom nånting för vi var tvungen att fara & Roger var inte med heller för han jobbade också, så vi bestämde att vi ska åka dit nån kväll i veckan & hälsa på & titta på henne =) Hon är så fruktansvärt söt =) Tänk att det bara är en vecka sen typ vi såg henne, känns fan som en månad sen :P hehe.. Har förörvrigt inte bestämt nåt namn än, men det kommer nog!

tänk, en vecka och fem dagar.. så har i henne hos oss, lilla söta underbara =)

Ha en bra dag! Nu blir det soool =)

God morgon! (15 dagar kvar)

Hallå =)
Vaknade med tuppen imorse (Roger) ;P hehe..
Är just nu hos min mamma har just ätit två hårdmackor, vi ska snart bege oss ut på en morgonrunda på grisberget!
Känner mig väääldigt trött.. som vanligt! Men mamma tror att jag har blodbrist så ska köpa blutsaft idag & så fick jag tipset att käka rosenrot, så det ska jag också prova för att få bukt på detta =) Jag vill juh ha energi så att jag orkar göra saker!

Nu är det 2 veckor & 1 dag kvar tills vi får hem lillan! Oj vad jag längtar!
Men har gjort upp en ny strategi för att det ska bli mindre jobbigt, genom att försöka att inte tänka på det så mkt, det går sådär, men det går lite bättre =)

Nu ska vi ut å gå =)
Tjingeling!

16 dagar!

Det går i ett mkt söligt tempo om jag får erkänna det själv :P haha..

Sov som vanligt längre än tänkt.. jävla! haha =) Men jag va dock uppe till 2 & såg massa gamla BB-avsnitt på tv =)
Fan,, varför slutade dom ens med det? det är så jävla bra! haha..

Funderar fortfarande på namn till bebisen, jag gillar Nikki & Ellen jättemkt =) men inget är bestämt än!
Vi har så himla svårt att bestämma oss!

Vad tycker ni att hon ser ut att heta?

snälla kom med tips =) hehe..

Idag ska jag färga min utväxt & toppa håret! Det är så sjukt, för jag är juh blond egentligen men det är inte samma blondfärg & den jag har nu är ljusare än min riktiga så det ser typ ut som att jag är jättemörkhårig i utväxten =) haha..
Blev nästan rädd för nån dag sen då jag började undra om jag inte gått å blivit typ svarthårig, men det har jag juh inte =) haha..

Blev inte så mkt städa igår.. haha  =) jag är så kass! Men jag satt i telefon ända fram till mötet typ så det enda jag hann var att städa i köket =) men nu ska jag styra hejna! Först nåt att äta bara!

Ha en bra dag!

17 dagar!

Det här kommer att ta en evighet.. haha..=)
Råkade sova lite längre än jag hade tänkt, ska på möte kl.14 så nu ska jag städa klart =)
Hade tänkt kliva upp 8.00 för att dra en liten runda på grisan, men jag får ta det ikväll =)
Nu måste jag kasta i mig nånting i magen så jag orkar med dagen!



bebis ;>

18 dagar!

åååh 18 jävla dagar! Men det är bra då hinner vi lägga klart resten av golvet å göra köket klar innan lilla bebisen kommer :>
Jag känner som att jag kommer att tjata sönder allt & alla i min närhet dessa dagar, för jag kan verkligen inte tänka på så mkt annat än att vi ska ha en pluuuuttt!! ÅÅH!!! hååhåhååhåhåhåhåååååh.. jag får damp! :>

Jag har just avnjutit en middag bestående av vitkål & morötter stekta i lite soja & lite korv & så givet en klutt senap & ketchup på sidan :P hehe.. Roger jobbar över idag & jag slutade för en timma sen!
Kvällens planer: Städa undan allting så vi kan börja med golvet imorrn & även med köket!
Ska även sortera mina kläder & kasta min jävla byråjävel som har pajat & lyfta dit en till träbokhylla, det får duga! :P haha..
Måste också bädda rent, dammtorka, dammsuga & skura! Så brassa på me kanonerna för nu kör jag!
tjingeling!

SÖTNOS!



Åh va jag längtar =)
Vi har inte kommit på nåt namn ännu! Vi kan inte riktigt komma överens, men vi kommer säkert på nåt fint snart ;) hihi.

Jag kommer inte kunna sova ordentligt för jag kommer längta ihjäl mig!
Lillplutten!

lycka!




Om ca 3 veckor hämtar vi hem denna lilla krabat!



Hon är helt galet söt, men vi har inte nåt namn än, så om ni kommer på nåt bra så kommentera :D
Hon är en Staffordshire bullterrier och kommer från skellefteå.
Vi har juh som tidigare sagts letat efter en hund hur länge som helst men vi har inte hittat någon, så det blev snabba ryck då i fick höra om dessa valpar av en kompis, som också ska köpa en valp ur denna kull, han & hans tjej har dessutom redan en från samma kennel!
Så vi for och tittade på dom igår och vi bestämde oss för den här lite blyga & lugna tjejen som är röd med svart mask!
Åååh! jag längtar massa massa massa <3
En beeeebis!








ITS SATURDAY

Hallå.
Sitter med min andra grogg, ska snart glida mot matte & elin för lite förferre, sen får vi se vart vi hamnar =)
Hade en supertrevlig kväll igår =) Vi började festen i öjebyn hos warne och hans tjej =) sen så for i hem till oss & sen ut på kalles =)

Har vart en seg dag fram tills nu, så hoppas på att det blir en trevlig kväll =)
Ses i dimman folk!

Goddag

hallå.

jag har kännt mig lite halvt störd och frustrerad på senaste, har varit lite arg & lite uttråkad och lite deppig!
Men nu har jag juh då kommit på varför, det är för att jag inte gör nåt meningsfullt, jag jobbar juh knappt nånting & jag är trött hela tiden, har varit dålig med träningen, så nu måste jag ta tag i mig själv och styra upp detta =)

elin kommer snart och hämtar mig, vi ska till systemet & handla lite för helgen =)
Ikväll blir det fest, men troligtvis en ganska lugn sådan, imorrn kanske lite mer.. men det brukar oftast bli tvärtom, vill dock inte va bakis imorrn :P

näe, nu ska jag röka en cigg =) tjingeling

Klantarnas klant!

det är jag det.. hehe..
Lyckades glömma bort ett möte IGEN, är typ 3e gången nu, så pinsamt, men jag känner mig totalförvirrad, har fan ingen koll på nåt.. det är juh konstigt, men det kan juh vara för att jag inte jobbar så mkt, så jag har totalt kommit ur balans gällande jobbet.. hehe.. men jag var dr på 10 min så det löste sig juh trots  allt =) dom fick ringa & väcka mig.. & dte är juh inte heller första gången.. försov mig dessutom i tisdags & då fick dom också ringa å väcka mig! så jävulst kasst :P haha..
fattar inte vad det är med mig! Hej sömntuta! Måste juh ha nån typ av brist på nåt viktigt ämne eller nåt, om det kan vara därför som jag känner mig så galet trött.. jag vet inte!

Idag skiner solen så härligt och jag ska fixa mig lite sen blir det fika med elin & sara! Två av mina favoriter!
Dagen kan inte bli bättre, hade dessutom tänkt att jag & baby ska grilla sen i det härliga vädret.. =) Idag får det minsann bli kjol =) hihi.. nääe nu ska jag gå å fixa mig =)

JAG ÄLSKAR SOLEN! <3


gonatt =)

Sen sist har det inte skett så mkt, har jobbat lite & i lördags var min syster här och käkade och vi surrade en massa och såg på bröllopsduellen =) Det var tevligt.
Roger kom hem i söndags ganska sent och annars har han jobbat stopp, så han har man inte sett till så mkt, men nu verkar det inte bli nå mer övertid, han ligger just nu & sussar här brevid mig i soffan, han är tlött.. inte så konstigt, han har trots allt jobbat 32 timmar i sträck efter att ha jobbat först 17 timmar i sträck och mellan det bara fått sova ca 4 timmar! men det är juh deras eget val =) dom vill juh jobba så där mkt, blir juh massa extra pengar =) Hade jag också gjort om jag hade samma jobb =)

Idag har jag varit med Sara, vi har varit på dollat & Ö&B & handlat tillsammans på ica! Sara är så söt ;> en riktigt härlig tjej!
Annars har det inte hänt så mkt, är lite drama inom familjen för tillfället då min lillebror valt att göra lite onödiga saker, men det löser sig nog! Alla är vi unga och dumma någon gång =)

Nu ska jag försöka väcka min sovande älskling till liv, så ska vi gå å lägga oss i sängen så han får sova vidare, tror verkligen att han behöver det, jag däremot tänkte ta med mig datorn och se på wild child ;> hihi..


Roger blunder ;>

natti

1 maj

hallo.

kom just hel, vart en krogrunda trots att jag tänkt ta det lugnt ikväll..
kom på typ kl 21 att jag ändå ville göra nåt annat än ligga i soffan, så fixade mig ch for till mallen & patrik.
de blev en trevlig kvll och jag hann ikapp med alkoholen!

Älskling jag saknar dig. hatar att sova ensam! även om man fick en del skamliga förslag på krogen, så vet du att du e definitivt den enda som jag vill ha ;) hehe..

nu ska jag ta en cigg sen blir det jävlat sängen, om jag vågar, men jag är full så inga spöken kan nå mig ;) & om jag inte vågar så blir det soffan =) tror jag ska ta med datorn till sängen och se lite the menatlist! fy fan va bra det e..

sov gott

valborg.

Igår var det valborgsmässoafton och den spenderades på jobbet mellan 8-17 och sedan hos tommy och ida där det grillades och dracks en hel del alkohol =)
Blev gode kalas, men det blev nog dom flesta, men jag tror vi alla hade riktigt kul =)
Tråkigt att Roger inte va med, eftersom att han befinner sig i fjällen.
Kunde dock inte sova inatt, hatar att sova ensam och så är jag så sjukt mörkrädd.. haha.. kom typ hem kanske 1och jag va så jävla trött efter att ha jobbat & knappt ha sovit nånting natten innan, låg först i soffan och försökte somna, kring 4 börja solen gå upp så då vågade jag lägga mig i sängen, tror inte att jag somnade förräns 5, halv 6.. fy fan :(
Så inte många timmars sömn inatt heller.

Vad som sker idag är ännu olpanerat, ska dock ta mig en promenad i det fina vädret med mona sen, & så tror jag att jag ska försöka städa lite här, står massa saker i hallen som står i vägen.. haha..
nää.. hoppas iaf att alla hade jättekul igår!



Förra valborg, då var roger med och den spenderades också på annelund hos tommy =)


RSS 2.0