Söndag!

Hej hopp =)

Har varit en superbra helg & vi har världens sötaste valp, inte alls en ligist, hon har inte ens varit jobbig, hon sover mest ;) haha..
Men det kommer väl då hon börjar vara vaken mer, men hon är så himla bra på att leka ensam  & så tycker hon om sin bur, och känner sig trygg där så det är inga problem, vi har redan börjat lämna henne ensam korta stunder, men det har hon nog inte märkt för hon har sovit =) haha..

Vi hade juh som tönkt ha en lugn helg & bara vara hemma, men så blev det inte riktigt, utan vi har hittat på saker & hon har haft så roligt, igår t.ex var vi i södra några timmar & då fick hon träffa Sky & Doris och busa lite, sen så somna hon i mitt knä & så sov hon nästan hela tiden vi var där, har vart kanonväder hela ehlgen, så det är juh lika bra att utnyttja det =)
Sen på kvällen var vi & grillade hos ante & mona & då var både doris, meja & troja med, så hon har som träffat alla hundar nu nästan! =)

Idag har vi solat ute på gården hela dagen, fast lillan har fått sova inne ganska länge för det var så varmt för henne =)
Sen på eftermiddag&kvällen så for vi till gläntan en stund & SOM hon tyckte det var kul, hon vart så sandig så vi var tvungen att bada henne då vi kom hem & nu ikväll har patrik & Mallen varie på besök, alla blir helt kära i henne! haha..
Imorse var vi även förbi mamma en stund så nu är hon & Torsten vänner, de har spprungit i en agilitytunnel & så har torsten tvättat elsa medans hon har sovit.. haha =)

Men nu ska vi se på film! Min kamera har haft slut batteri så bilder får komma imorrn!

sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0