Tisdag!

Det har hänt något med mig, detta är typ 4e dagen sen typ förra veckan som jag inte vaknar av min väckare, utan den snoozar var 10e minut i ca 2,5 timma innan jag fattar att jag ska vakna, så idag vaknade jag 10.30 fast jag hade ställt väckaren på 8.00.. tusan! Jag har så mkt att göra..

Ska städa undan lite mer så att vi får plats till att fortsätta med golvläggandet, men det är så stökigt så man vet inte vars man ska börja.. haha.. har iaf dammsugit bort att spån och städat lite i köket så vi har plats då vi ska koppla in diskmaskinen och lägga dit den nya bänkskivan & den nya diskhon. =)
Ska iaf börja göra mig iordning nu ska på stan med elin & fika och gå en sväng, kanske hittar nåt, har egentligen inte råd att köpa nåt, men nåt litet kanske får följa med hem.. Vi har räkningar på över 10.000 den här månaden, så det känns lite surt :/ elen var fan på 8.000 spänn.. plus att jag har min teleräkning plus lite annan skit som jag måste betala, sen ska man juh ha råd med mat också hela månaden.. riktigt muppigt :P

Nääe.. sen vill jag bara tillägga att jag är lite less just nu, på ganska många saker, men som jag skrev igår man får försöka se det mesta från den ljusa sidan, men ibland så ser man ingen direkt lösning på saker och ting,. och det betyder ju att man är tvungen att fatta beslut över hur man egentligen bör leva sitt liv, kanske fundera på vad det är man egentligen vill, vad som gör en lycklig & göra ett val, en väg att följa för att nå sitt mål.. men allt löser sig nog till slut, på ett eller annat sätt..

nu måste jag skynda mig så jag är redo då elin kommer & plockar upp mig! =)

en tanke slog mig.

Jag följer en del bloggar, bla. följde jag en tjejs blogg förut, en tjej som hade cancer, den tjejen gick bort för ungefär ett halvår sen.. Hon blev bara 20 år! Men fastän hon var sjuk och hon inte ens visste om hon skulle överleva eller inte, så hade hon så positiv syn på sitt liv och hittade små glädjeämnen och såg allt från den ljusa sidan!
DET tycker jag är helt underbart att tanken har så stor kraft! Jag tror att i de flesta fall så kan vi människor göra ett val.
Vad ger det oss att deppa ihop eller va negativa? Visst alla har vi våra bra och dåliga dagar och man måste ju få känna ut sina känslor, men i de flesta fallen tror jag att man kan välja att hellre se saker från en mer positiv synvinkel!
Det tycker jag att vi alla borde försöka, både för vår egen skull och de som är runt oss, för är man en entuiasmerande person som ger andra inspiration och glädje så stärker man inte bara sig själv utan även andra som man möter! =)

Så från och med idag så tycker jag att jag & alla andra ska försöka vakna varje morgon och e vilka möjligheter vi egentligen har i våra liv och inte bara sucka över att det är en ny skitvecka, som de flesta gör på måndagar! ;)

Man kan välja sina egna vägar mot lyckan! =)

Nu ska jag ta tag i allt som jag måste göra, med glädje, ska även ta en joggingtur till stepin och träna arslet av mig ;) hihi

Soliga söndag!

Hallihallå =)

Har just ätit en sen frukost bestående av yoghurt, müssli och en macka =)
Har varit å storhandlat... Roger är å lagar sin bil.. =) ska ta kort på golvet i vardagsrummet sen och visa,men måste ladda batterierna först så det får bli imorrn!
Nu ska jag städa undan så att vi kan fortsätta med golvläggandet i kök/hall/lillrum/matrum.. så det är lite kvar =) men det ska nog gå bra! Golvet är iaf skitsnyggt =)


så ser det ut, riktigt snyggt blir det =)


Igår hade jag migrän =/ så blev att vara hemma från jobbet, låg å vilade nån timme, sen drack jag té med mona, sen blev det sängen igen.. hatar när jag får så och inga värktabletter hjälper, men idag är det bättre, har lite huvudvärk men inte olidligt.. mådde till å med illa igår för att jag hade så ont, kändes som att jag skulle spy & varje steg jag tog kändes det som att jag fick en hammare i huvet,. haha..

Näe.. nu ska jag sätta igång med det jag egentligen ska göra =)

Hoppas alla haft en bra helg!

Ajm solly!!

Hej förlåt för min extremt kassa uppdatering på senaste! :P
Har väl inte hänt å jäävla mkt sen dess, men tänkte lägga upp lite bilder från påsken då Martina va här:






14/4 fyllde min älskling 23 år så jag styrde upp en överraskningsfest till honom i lördags! :D
Vi hade jättekul och SOM han blev överraskad.. hehe.. hade sagt att vi två skulle ut å äta & att vi sen skulle till några kompisar, men när vi kom till resturangen så var alla hans vänner där. Han hade inte anat nånting.. hehe.. jag är bra!
Lite bilder:






Älskar dig min fina! <3



Vi fick hem golvet som vi ska lägga igår, så vi har redan börjat, halva vardagsrmmet är nu avklarat!
Nu ska jag fara hem till mamma och gå ut med torre och sen ska jag på möte!

Ha en bra dag!

Brun

Hej alla påskisar!

Vilket pissväder för att va påsk, men imorrn ska de tydligen va smidväder, typ 10+ å sol ;D

Har just smörjt in mig med BUS, har gjort det tre ggr sen igårkväll då jag duschade, pallar inte lukten på det, så tänkte jag kör på å sen duschar jag idag så slipper jag smörja in mig igen då för den luktar jävligt skumt å jag vill juh liksom inte gå runt å lukta skumt :P haha..

Just ja, kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade en rolig sak att berätta, va typ ganska länge sen men ändå, men min syster sofia väntar barn så jag ska bli moster =) hon är nu i vecka 14, hihi.. kunde inte säga det förut för att det inte va officiellt ännu, men nu är det det så då vet ni liksom :P haha.. hon har en blogg: http://fiaslillablogg.blogg.se

jag har typ skitsvårt å sova när roger e borta, har somnat typ 5 på morgonen två nätter i rad nu, så e ganska trött.. hehe..
Men ikväll kommer martina å skedar med mig ända till på söndag ;) haha..

Nää.. nu måste jag typ städa lite sen ska jag plocka upp hojna på bussstationen =) haha skriver man verkligen det med tre s? haha.. äh.. ha en bra helg folk & fä

6 april

hello hello hello!
Är ledig idag.. vilket jag typ är jämt nuförtiden sen jag gick ner i tid.. har bara gått en vecka men känns fan som att jag inte jobbat på tusen år.. hehe.. men imorrn ska jag jobba =) & jag har fått mitt sommarschema, så det styr sig på ett tag ändå =)

Håller på att städa undan och packa in alla saker i köket igen, fast har ett varv kvar att måla på dörrarna och listerna.. men pappa kommer på ett tag å ska hjälpa mig =)

I fredags va det personalfest & det blev faktiskt riktigt roligt, dock blev 3 st matförgiftade, men jag kände aldrig nåt.. synd.. :P hahah.. för jag va mätt som en gris!

Lördags var jag trööööttttt.. men jag & roger pimplade lite och sånt & sen så for i till malin och tomas, skittrevligt va det =)
igår så skottade jag & roger av altanen och grillade första gången iår, mona & ante kom också =) Mmm vilken godhet, men jag blev mätt för fort & sen så kunde jag inte äta nå mer & sen somna jag av mätthet,.. :P hahahah-..



>>

Över till lite annat för att hoppa mellan sakerna..

Ni som är i ett förhållande, ta varann aldrig för givet, lär er att göra saker för varann oavsett om det bara är att ge frukost på sängen eller en extra komplimang så gör det mkt, det är små sakerna i livet som gör en lycklig!
Kärleken är ingenting man bara har, kärleken är som en blomma som behöver vattnas så att den inte ska dö!
Glöm aldrig bort hur det var i början eller tänk tillbaka på dom saker som har vart bra då allt är lite muppigt!
Men först & främst ta hänsyn & ta hand om varandra, även om man inte alltid förstår hur den andra tänker eller hur tråkigt det än är att fara på en jävla släktmiddag, skitsamma, om det gör den andra lycklig så får man tamigfan offra sig på samma sätt som man hade önskat att den andra skulle göra samma sak för en om det var tvärtom!

Sanningens ord idag mest =) nu ska jag då gå å fortsätta med skiten jag håller på med.. hoppas alla får en bra dag!


PS. ska ta kort på håret, måsta bara hitta batteriladdaren

torsdag!

Idag har jag målat, målat & målat, snacka om att man är tidsoptimist, ingen träning idag heller, men men.. imorron, DÅ hinner jag :P det måste jag! haha..

Imorrn är det personalfest med jobbet.. ska bowla & käka thaimat & dricka lite, kanske drar vidare efter ett tag, eftersom dom är lite äldre än mig, den yngsta är kring 30, & den äldsta är kring 60, så.. hehe.. dom är skitroliga, men det känns som att man kanske inte har så mkt gemensamt eller så mkt annat än jobb att snacka om, & ibland känns det som om dom tycker att jag är en liten fjärt typ :P haha.. förutom den äldsta hon är värsta gullig, mammig typ =)

Lördag blir det party hos malin & tomas, ska bli jättekul =) & såklart mååååla hela helgen lång, som tur är har pappa tid att hjälpa till då, så då slipper jag måla allt själv.. :P haha.. Roger fick dock hjälpa lite igår, för jag lilla kortis nådde inte högst upp i skåpet fastän jag stod på en stol, inte för att han är så mkt längre, men en dec gör mkt ;) haha..

Jag ska kanske till umeå nästa helg om jag har råd och festa med martina, & roger drar till fjällen på onsdag-söndag, så kändes som kul att fara ivåg nånstans och göra nånting annat för en gångs skull =) Very nice!

nääe.. nu ska jag då iaf mysa med min snygga babe ;)
inge mera mlning ikväll iaf!

Gonatt

PjuHHHH!!!

Sådärja.. snart målat klar insidan av alla skåpar och lådor i köket, imorgon ska jag måla dörrarna.. hatar att det ska ta sån jävla tid, vill att allt ska va klart nu.. å det är så sjukt stökigt eftersom vi varit tvugna att lyfta ut allt ur alla skåp.. :/

men snart snart =)

Det är typ det enda jag gjort idag, har inte hunnit med nånting annar, endast ett möte med jobbet mellan 15-17.
Ville träna, men ska köra hårt imorrn.
Idag har jag ätit 680 kalorier,. :)
Imorrn ska jag fara å köra förbränning på morgonen innan jag ska fortsätta måla i köket och sen ska jag & mallen promenera till stepin och styrketräna ett dubbelpass, ben, mage, rygg, vader, biceps.. =) & sen gå hem igen!
Man ska inte få ångest för att man inte hinner ibland, va samma förra veckan, vi hann bara träna 2 dagar.. men det är juh bättre än inget =) men tapeterna blev skitsnygga., är dock less på stöket som blir då man ska hålla på med sånt hära..

Roger har somnat, ska snart gå å joina han i drömmarnas värld, men först ska jag tvätta bort all färg,. som till å med lyckats hamna i håret och en stor klutt på hakan (?) haha..

Sov gott!

åååh

jag orkar inte måla meeeeeeeer!!!

kill me........

RSS 2.0