Att vara lycklig!

Jag har funderat på vad lycka är i några dagar & jag försöker lära  mig att välja lycka,
att tänka postivt, att vara den jag vill vara, att välja att vara lycklig! Att leva idag & inte i förväg, att inte oroa mig för sånt som skulle kunna hända och om de händer så tar man det då!
En smart person sa: "Om du inte har en lösning så skit i det tills det blir aktuellt", man kan ju inte ha en lösning nu på nåt som inte ens har hänt än eller som kanske aldrig kommer att hända!

Så under dom här dagarna har jag insett ganska mkt om mig själv och det är bla. att många av de problem som jag har, eller svagheter kanske man ska säga, skyller jag på andra för att jag tror att det beror på dom, men det gör det ju såklart inte, det är juh jag som är miffot i det hela :P haha stupid me!


Till alla som finns i mitt liv: Jag älskar er, jag vet att jag är dålig på att visa hur mkt jag uppskattar att ni finns för det gör jag! Ni är bäst och ni har alla en speciell plats! <3 Men jag ska försöka vara en bättre kompis, dotter, flickvän och whatever I am & va bättre på att höra av mig och försöka hinna med att träffa alla och hinna med allt så bra jag kan :>

22/2 -09

Idag för ett år sen, den 22/2 -08 blev jag & Roger tillsammans, så idag firar vi ett år ;D


<3 Jag älskar dig sötnos, du är det bästa jag vet!




Har just bytt sängkläder å dammsugit och skurat & nu ska jag minsan tvätta håret :P
Jag ser ut som en igelkott, för jag somnade med blött hår igår! haha..

Ska nog ta och plinga lilla elin & höra vad hon har för sig!
Haha.. Vi hade en telefondate i typ 3 timmar igår,. haha.. jag va för bakis för att orka fara dit, så jag hängde på i luren medans jag låg och spela spindelharpan med datan på magen i soffan.. haha..
Elin är så jävla skön, tror inte det finns en människa som är så snurrig och söt som hon!


Hoppas alla haft en bra helg!
Min har varit lugn, förutom i fredags då var vi på fest hos malin & tomas, vi hade skittrevligt, men alla vi damer lyckades bli lite väl på pickalurven så det va våran tur att vara bakis på lördagen, haha, jag va fan full då jag vakna, malin hade ont i skallen & mona låg bara & spydde! Men man får väl va man förtjänar! ;P haha..

Hej då!


SICK! >_<

Jag är fortfarande sjuk..

Jaha.. jag sitter i soffan och chillar, vilket jag gjort typ hela dagen, imorse va det 24-, det är kallt det ska jag be att få säga er mina vänner!

Har i min tristess sminkat mig och fixat håret.. hatar att man e så sjukt sluskig när man e sjuk, det är nästan så man blir ännu sjukare då man spanar i spegeln.. shit va man kan se sliten ut alltså.. haha.. tur det finns smink och hårgrejer.. verkligen.. Det är rätt läjt egentligen hur mkt man luras, för man e juh verkligen inte så snygg som man utger sig för att vara,. Vu brudar e lurifaxar minsan,.. ;) fast jag e typ en sån som tycker att folk e som snyggast på morgonen i mjukisbrallor och ruffsigt hår.. tycker man e som så naturlig och charmig på sitt eget sätt, då är man verkligen sig själv,.. Jag kanske bara tycker det för att jag typ älskar att skutta runt i mjukiskläder och ruffsigt hår, osminkad ;P fast inte när jag e sjuk, då e man röd runt näsan och har påsar under ögonen.. det e inte så snyggt.. men på sommaren då man har solblekt hår och gyllenbrun hud då e man fan värsta hot babe utan smink i mjukisar ;)

jag måste fan styra batterier till kameran så jag kan ladda upp en bild på mitt hår, så man får se..
Shit va skönt det är att känna sig mer som sig själv igen.. fast det är som ändå ovant, hade som just börjat vänja mig vid att vara en darkie ;P hehe.. Jag vet inte.. men asså jag har juh bruna ögon så jag tycker att det ger mer kontrast om jag är ljushårig, får så fina ögon då.. tyckte som att jag såg brun å tråkig ut i brunt, omän lite större å hårdare än liten å söt, men det är juh jag, ljus med mörka ögon,.. MMmm ;>

Fick veta en JÄTTErolig nyhet idag som jag tyvärr måste hålla hemligt ett par veckor till, men det är superkul ;> Hihi..


Näääe.. nu ska jag ta mig en cigg och invänta min underbara från jobbet så jag kan pussa sönder han ;P


tjo!

blondie.

hello..

Har påbörjat processen med att bli blond igen =)
Vart bra, men har inte kunnat ta nån bild för ingen kamera i huset har några batterier :P haha..
Är inte helt blond utan slingig, men mkt mer åt det ljusa håller än åt det mörka =)

Vad tycker ni e snyggast:


Mökt,, eller...




Blondt? =) Sorry att bilderna inte dom bästa, men fanns inga bättre på datorn =)

Jag tycker att jag passar i både och men jag känner mig mer som jag i ljust eftersom jag är naturligt ljus, så det är nog det jag ska va :D även om jag trivs i mörkt också.. =)

Nu ska jag chilla.. e sjuk :(

Fredagen den 13e.

Upptäckte just till min fasa att det är fredagen den 13e idag, shit! hehe..
Kunde juh inte vart anntat eftersom att jag har feber, 38 grader, så jag är hemma från jobbet!
Har tryckt i mig 2 ipren så kanske känns mindre på en stund..
Har haft lite feber från å till hela veckan, men inte så jag idats va hemma för det, men nu hade jag lite högre så då är det nog nånting i kroppen som spökar, då ska man nog inte smitta ner alla andra bara för att man vill ha pengar, det är taskit :P haha..

Drömde mardrömmar inatt.. har drömt massa skumma drömmar i veckan, men det måste juh va för att jag haft lite feber, då brukar man drömma konstigt!

Jahaja.. whatelse.. igår va vi åch valde tapeter till vardagsrummet, så det blir nytapetserat om ca 2 veckor, då ska papi komma och göra det =) det blir nog fint! Men det är juh såklart massa annat som ska göras också, men det verkar som min plutt börjar va på G med att fixa & styra =) jag tror att när man väl börjat ordentligt då kommer det g undan & då kommer även köket & lilltoan att förvandlas =)

Jahaja.. och va fan hittar man på sjuk en fredag? Jag ska fråga mallen om hon vill ha myskväll å se film & ta det lugnt.. =)
Roger ska på firmafest så det är pf ikväll ;P (pojkfritt) niiiice!!

tjingeling!

RSS 2.0