Fredag!!

Hej, jag vet att jag e lite kass på uppdateringar, men jag ids typ aldrig skriva även fast jag har tid :P
Men nu händer det grejer vill jag lova!
Min utbildning är över om en vecka och vi har haft sjukt mycket att göra nu under slutspurten,. haha..
Projektarbete om förvärvade hjärnskador, vi har gjort en film, som för övrigt blev kung! ;P men dessvärre tjorvar datan så vi har fått lägga ner mer tid än beräknat bara därför.. annars har lärarna haglat läxor & arbeten & skit på oss, så stressen har definitivt varit påtaglig och det har märkts mycket i humöret, har kännt mig som en vek gammal kärring med pms dygnet runt i princip. Har kännt mig deppad & livet har bara sugit allmänt, och jag tycker synd om dom stackare som fått stå ut med mina moodswings :P men nu känns det som man börjar få någorlunda ordning på skiten..
Börjar jobba ca 2 veckor efter skolan, så det är skönt, men det bästa är att jag fick ett samtal igår från PC & jag har mest troligt fått ett 72% jobb till hösten på två olika ställen, en kombination för att få ihop någorlunda med tid, sen skulle jag även få jobba extra då det går för att få upp timmarna lite extra,. & JAG BLEV SÅ GLAD!! Det kändes som en sten lyftes från mina axlar.. Klumpen i magen finns fortfarandra kvar, men äntligen ett moment struket från what 2 do - listan :D
Jag känner att jag har mognat så jävla mkt det senaste halvåret så det är fan inte klokt,. Jag har skitit i det mesta kännt att jag inte bryr mig om framtiden ett dugg, men nu är det nästan det enda jag bryr mig om..
Jag har mina perioder då mycket gammalt skit ploppar upp, & nu är definitivt proi ett att jobba med mig själv, bygga upp mitt kassa självförtroende & sluta tänka så förbannat mkt.. för jag ÄR bra, iaf ibland, även om jag inte kanske tror det.. & visst fan får man ett ryck uppåt, då man via andra blir satt på ansvar & får höra att man är bra, blev skitglad över att jag mest troligt har jobb & att dom dessutom ringde MIG trots att jag inte ens sökt jobb hos dom.. KÄNNS SÅ BRA!! :)

Nää nu ska jag börja röra mig mot staden med mona, jag har INTE mkt pengar & ska klara mig på lite ända till juli, men thats life.. :P jag ska ändå unna mig något fint idag!
Ikväll blir det grillfest & kanske utgång, solen skiner & livet leker! ha en bra dag :)

Ett tag sedan..

Det var ett tag sedan man uppdaterade nu.. så får väl försöka sammanfatta den senaste tiden :)

Valborg:
Valborg firades hos Tommy & Anna på annelund, vi anlände dit vid 15-tiden & solen sken & det var perfekt väder för att sitta ute en hel dag, killarna hade satt upp bord & bänkar på uppfarten & en badtunna hade blivit hyrd, så redan vid tre så korkade man upp första cidern & kring 17 kanske började vi grilla, jag & roger hade med oss marinerad kyckling & det blev jättegott.. sedan var det bara att dyka i badtunnan,. det var varmt & skönt, men eftersom solen sken & det va väldigt varmt ute så blev det nästan olidligt efter ett tag så jag pallade inte mer än ca 30 min.. haha.. efter det så drack vi bara & hade trevligt hela kvällen tills vi skulle ut på krogen & vi får till kåren, men det var ingen höjdare direkt.. :P så där var vi inte så värst länge,. Roger var då helt kwaza ;) så när vi skulle gå hem så tappa han sin nymålade cykel flera ggr & fick för sig att det var bilarnas fel, för det var juh absolut inte han som var för full & inte kunde hålla i den ordentligt ;) sen kom som tur var hans mamma & plockade upp oss, annars hade han väl slagit i hjäl sig :P Fast han var himla söt den kvällen..  hahaha.. när vi kom hem däckade han på golvet & yrade om att han ville att vi skulle ligga på golvet ett tag, & där läg vi en sund & han låg & yrade om det ena till det andra, vilket var ganska sött, men sen somnade han & jag gav upp ganska fort med att försöka väcka honom & gick & la mig i den sköna sängen.. haha.. på morgonen låg han dock där, med kläderna på :) men vem vet hur länge han sov på golvet ;)

Förra helgen: Fredag så var jag med mona i princip hela dagen, vi gick på stan & shoppade lite smått fast vi inte hade råd & sedan käkade vi middag på thai garden, fast vi inte hade råd ;P sedan gick vi på systemet, fast vi inte hade råd ;) hahaha.. nää men vi hade en jättetrevlig kväll, vi skulle ha gått & varit med grabbarna som befann sig hos nybba, men två tjejer är inte alltid så snabba & vi hade det så trevligt bara vi, så vi mötte upp dom när det var dags för utgång istället.. vilket blev pentryt,. ingen höjdare som vanligt.. roger spelade & vann en femhundring så det var juh kul för han, sedan när vi skulle hem så hade såklart roger tappat sin cykelnyckel, så jag skjutsade honom först på min cykel, sen fick han skjutsa mig för han va tung ;P haha.. när vi kom till sjukhusbron så satte roger igång musik på sin mobil & då gick vi hand i hand över bron.. haha.. det kändes som om vi var med i en film då, konstaterade vi & fortsatte hemåt.. då gjorde vi varma mackor & såg klart spiderman 3, eller snarare JAG.. Roger somnade såklart :) sedan så gick vi & sov.

Lördagen.. vaknade efter att ha bara sovit ca 5 timmar, trött som fan.. johan, macke & maria anlände, jag & maria var sugen på skrov, så vi for på drive in på max.. Mmm ;> sedan for vi till stan för att kolla på bilutställningarna, det var tråkigt.. haha.. sedan for vi till grönan & kollade när tommy & dom körde cross, tommy ramlade & jag blev rädd, men han klarade sig undan med några skrubbsår & lite ont i axeln.. vi bröt loss isflak från isen & hjälpte våren på traven, sen for vi hem till mig & lät babben och troja bli kompisa, babben gömde sig under trappen, för hon var trött.. mamma & hasse låg & solade, den här dagen var det nästan olidligt varmt för att vara vår, man ville bara bada typ.. men det var strålande.. sedan for jag, roger & johan & kollade på johan & majas nya radhus i bersika, det var jättefint & sen så for vi på en liten roadtrip & kollade pottan & hemlunda.. sen så for vi tillbaka till roger & jag & johan tog våra bilar & åkte hem var för sig för att duscha, det gjorde även roger.. sedan möttes vi upp hos roger igen kring 19-tiden för grillning.. jag var lite sen såklart så mitt kött var redan färdig grillat.. hehe.. sedan ar det av till Maja som hade 20-årfest! det var jättetrevligt hela kvällen, förutom att jag var en aning trött efter att bara ha sovit 5 timmar,. sedan for några av oss ut.. jag & roger var dock bara yte typ 15min för det vatråkigt.. som vanligt :P haha.. så vi gick hem & sov istället.. :D

Den här veckan: Sjuk,. haha..har bara legat i soffan i princip & nött greys anatomy.. MKT bra & MKT sorgligt.. :P
Roger har stopp på jobbet så han jobbar hela tiden typ & så har han fått ett nytt intresse, att betta på matcher & det verkar gå både bra & dåligt.. :) haha.. men han ligger iaf plus, men han kan juh knappt sova på nätterna för att han måste kolla om han vunnit... haha.. det är ganska roligt!!
Igår var det lugnt, jag & mona hyrde en svensk/fink film & käkade grönsaker & dipp & det var trevligt, sedan for jag till roger & sov med honom.. kan inte fatta att han inte är tröttare med tanke på att de flesta av hans arbetsdagar den här veckan varit 7-22, haha helt sjukt.. men antar att det är för att han är igång hela dagarna så han hinner väl inte känna att han är trött.. Han ska jobba hela helgen & några dagar in på nästa vecka & kanske även nästa helg.. & jag hoppas att jag inte smittat honom så han blir sjuk, för han vill juh verkligen jobba för att han tjänar juh som en gris på att göra det där.. haha :) Idag får vi se vad som händer, ska nog försöka hålla mig nykter hela den här helgen, eftersom att jag har varit sjuk & jag har inte så mkt pengar kvar, så kanske är bättre & ta det lugnt.. men känner mig en aning uttråkad eftersom det enda jag gjort dom senaste dagarna är att slappa i princip.. :P

Nu ska jag kolla om jag har nåt mer greys avsnitt man kan se :D Tjingeling..

RSS 2.0