Lördag och sol!

Vaknade för en timme sen, ville fortsätta sova men jag klev upp ändå.. för sooolen skiner..
Roger är i skellefte på skelleftefestivalen och jobbar, men jag har sovit här hos han ändå :)
Emma skulle också sova, och vi somnade, men jag vaknade inatt av att hon skulle fara & skjutsa elin & hanna, sen så stannade hon nog med dom :) för här var det då tomt imorse ;)
Igår jobbade jag mellan 7-17, och så hade jag knappt sovit nåt natten innan, så jag pallade fan inte att göra nåt speciellt :)
Jag, emma, elin & hanna for till nodo igår kväll & hanna & elin drack en öl, sen blev dom sugna på att gå ut så vi skjutsade dom, sen for vi som sagt hem & sov, men somnade inte förrän kring 3-tiden ändå.. & nu är jag ändå fortfarande trött..

Vi tar hand om min morbrors hund på obestämd tid & det är jävlat the dog from hell, den jäveln smet igår så jag fick kuta som en jävla tok för att få fast den jäkeln, & när jag väl fått fast han så brände jag jävlat sönder fötterna på brännässlor, det svider fortfarande :/

Idag blir det kanske fest, mest troligt, antingen med sara & gänget, eller så med elin & dom eller så med mona, får se vad som sker senare, men nu ska jag fara hem & njuta av solen tror jag!! :)

Ha en bra dag!

måndag igen..

börjar jobba 15.00 idag, så jag sitter och softar lite, ska snart städa lite, sen får man se om solen kommer fram, så kanske man solar lite innan :D

Midsommarhelgen har varit rolig, i fredags for jag med emma & elin till lillpite på fest, var där några timmar, tills roger & grahn hämtade mig kring 22, då for vi till roger. Ante, mona, sandra o rickard kom också, men dom for kring 00, då somnade jag tydligen i soffan :P haha, så fick roger bära upp mig i sängen stackarn ;)
Lördag så hade jag tänkt ta det lugnt, var hos roger till halv sju på kvällen, sen for jag hem, käkade & duschade, kom på kring 20 att jag ville festa, snodde lite sprit ur spritskåpet & drog till johanna, där mallen & fler tjejer redan börjat.. :)
Kring 00 blev det utgång på 1906 & jag hade superkul :) kring 02.30 kom roger & macke & hämtade mig & då blev det sängen :) Har inte haft kameran nånting, ides inte byta batterier :)

Nu ska jag ta & göra nånting vettigt.. :)

I väntan..

.. på att börja jobba,.. :) ska snart fara med en tröja till sara också innan jag börjar!
Jobbar 12-19 idag, så det är bara sju timmar så det ska nog gå bra!
Måste komma ihåg att gå ut & ändra P-skivan idag så jag inte får några böter, för nu har jag fan fått två böter på typ 2 veckor.. :P haha..
Sen ikväll ska jag hjälpa roger att skotta ut jord på hans gård & kanske måla i garaget! :)

Lite tidsfördriv:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset
4. Gör samma sak på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Ja det får du

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Du behöver inte hämta mig, jag kan gå :)

Vad är det första du säger när din bästa kompis blir påkörd av en buss?
Ska vi sola ikväll? :)

Vilket sms blev du mest berörd av?
Vart är du snygging? :)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Slöis! Vart ska ni köra då? :)

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nu far jag och köper sås!

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hej sötnos. Du är minsann inte lätt att få tag i ;)


onsdag.

sitter hos roger nu, håller på att laga curry-kyckling & ris,.
Har inte gjort nånting alls idag typ, förutom att städa & vila :P men det är skönt att slippa göra saker tycker jag, så när jag väl får tid till det, så gör jag helst just ingenting.. tycker om att känna känslan av att slippa krav & måsten & att jag kan göra vad jag vill.. imorgon börjar jag kl.12 så jag får en sovmorgon så det är skönt,.
Ikväll är det juh fotboll, antar att grabbarna ska se det, så jag kanske smiter iväg till elin eller nåt, eftersom att, som ni kanske förstått, fotboll är nog inte min grej ändå :P
Snart är det helg, så sköönt.. :)

Är så jävla sugen på att shoppa, men jag kommer inte kunna shoppa förrän jag får min pengar för jag e så fattig & det är läänge kvar, men ska kolla upp omjag kan få förskott på första så jag slipper klara mig utan pengar så länge :)

Nää nu ska jag kolla till riset!!

Tjingeling!

döden.

14-timmarspasset igår var döden vill jag lova, jag var jävlat helt slut då jag kom hem, jag orkade inte ens tänka.. :P
Fy fan, men skönt att det är över, idag så har jag gjort mig ledig, vilket är välförtjänt, för jag kände verkligen att jag behövde få vila, det blev en tung start!! dock så fick jag inte sova så länge, för kommunen ringde såklart & väckte mig & yrade om nåt, som sen var fel osv.. förvirrat!! nu är jag uppe, ska jag kanske gå å sova lite till så jag orkar ? :) jag tror fan det!! ;P

Jaja.. see ya later fuckers!

Böter & första arbetsdagen.

Har nu jobbat klart min första dag & jag är skittrött, mkt att ta in & komma ihåg, som tur är så är introduktionen på det stället 80 timmar, så förhoppningsvis lär jag juh lära mig till sist. personalen var trevlig & även om jag är trött så trodde jag fan att jag skulle vara tröttare med tanke på att jag bara lyckats sova 4-5 timmar inatt.. :)
Imorgon blir dock ännu jobbigare, kommer att jobba dubbla pass, från 8-22, det är jävligt jobbigt.. utan rast dessutom, så 14 timmars jobb rakt av det är rätt tungt, & sedan dessutom upp & jobba 7 dagen efter.. men men.. så är det!
Varför jag har ett så långt pass imorrn är för att den ordninarie personalen på det andra ställer kommer att gå på semester, så för att jag ska få rätt inskolning så måste jag gå dubbla pass en dag för att lära mig allt jag behöver, innan dom går på semestern!
För övrigt så har jag fårr böter, jävla lapp-lisor! jag hatar dom!
Nu ska jag hoppa i duschen & sen ska jag städa lite, sen lär det vara en lugn kväll! :)

Hoppas alla har/har haft en bra dag!

Ändrade planer..

Kommer fara till mona på en stund & äta middag med henne & hennes kompis,. då kanske, KANSKE, slipper jag se fotboll, jag slipper iaf sitta bland 100 fotbollshuliganer som skriker & gapar, så då kanske, KANSKE jag kan stå ut ändå ;)
Har just duschat, så nu är det på med maken & i några kläder & snabba, för jag måste skynda, mona vet att jag inte är så snabb, men jag tycker synd om henne som alltid måste vänta ;P hehe..

senare får man se vart det bär, själv hoppas jag på 1906, men man vet juh aldrig :)

lördag .

har sovit länge idag, vaknade för typ en halvtimme sen, men ändå skönt..
Ikväll är det väl antagligen fest, men jag tror att dom flesta tänker se jävla fotbolls-VM, asså jag hatar fotboll!! så jävla meningslöst,. iofs hatar jag all sport, men nu är det juh fotboll vi pratar om ;P
Pratade med M för en stund sen, ska nog hänga med dom, men dom ska juh såklart gå till nån "sportbar" som hon så fint kallade det.. förbaskat.. jag hade hoppats få slippa, men eftersom alla verkar ska göra nåt liknande, typ S & R ska ha fotbollskväll hemma, roger & grabbarna ska på sjöbodan & se fotboll, elin är i ume & ska förmodligen också se fotboll, som alla andra små kottar, det betyder alltså att om jag inte vill vara ensam & bitter ikväll, så får jag helt enkelt finna mig i att vara ett fotbolls-fan ikväll.. suckie, suckie,. ;P

Men nu ska jag käka frukost & sen får vi se vart kvällen för oss!! :) kanske blir det kul ändå.....


Jobb & soppa.

Fick ett samtal imorse kvart över sex & SOM jag var trött, det var från PC & dom undrade om jag kunde jobba.
Så idag har jag jobbat mellan 8-14.. det har gått bra.. :)

Har just varit & inhandlat ingridienser till min soppa som jag ska göra sen, potatis & purjolökssoppa, det är min favoritsoppa & så köpte jag färskt bröd till, det är så gott! :)
Ska hoppa i duschen nu, sen ska jag fara till roger & börja med maten :)
Vad som händer ikväll vet jag inte än, men tror inte det blir fest idag iaf!, men man vet juh aldrig vart det slutar! :)


sola.

Har varit & solat med sara,. haha, asså är det nån mer än jag som aldrig kan slappna av då dom solar??
Jag ligger typ alltid & tänker "shit låste jag? tänk om nån kommer in!" & så ligger man typ & funderar på det i 20 min & kollar upp ibland så ingen kommer in, men man pallar fan inte att gå upp & kolla, det vore juh slöseri av flera sekunders solning! det är juh för tusan dyrt å sola :P haha..



Nämen nu ska jag hoppa i duschen & sen ska jag till min roger! :)

Fasen.

Jag såg nu att midsommar är juh för tusan på fredagen, så det blir inge fest för mig då :/
Trist, men så är det, det är juh egentligen isf den enda dagen som verkligen sög kan man säga, så jag får helt enkelt överleva :P haha..
Har just ätit & ska snart med mamma & sätta in lite pengar på mitt konto.. så jag inte slösar upp dom på en gång, men det lär jag juh iofs göra ändå :P tänker alltid att jag ska va sparsam, men jag är så dålig på det, & även om jag är sparsam enligt mig så försvinner pengarna ändå på något mysistskt sätt.. kanske sitter det ett litet monster på banken som äter upp mina pengar? vem vet!?
Nu ska jag iaf fara & sen funderar jag på att fara & sola för det tycker jag att jag förtjänar i detta hemska väder!
Sen blir det kanske en sväng förbi hos sara eller hos elin, måste tanka också :/ Åh jag har inte råd, bensinpriset pillar juh gud i stjärten just nu, why god why am I so poor??? Jaja.. thats life.. jag ska väl va glad över att jag har vad jag har ;P
& eftersom jag iaf har lite så kan jag juh alltid tänka, bättre än inget! & suger livet riktigt mkt, så kan jag juh också tänka på att jag har mina armar & ben i behåll & har en hyffsat schysst familj & många fina vänner som kan hjälpa mig ur diverse knipor.. det finns dom som inte har armar & ben & som har förlorat hela sin familj, som ligger på en gata nånstans med en myntburk som dom inte ens kan plocka upp! det finns faktiskt till & med dom som använder en skateboard som ben, det har jag sett på film: I have no legs! I have no legs! vilken film är det btw? det är nån bra film om jag inte minns fel..

jaja peace out fuckers!

Mer klarhet.

Nu har jag varit på möte & nu är det mer klarhet i hur det kommer att vara i sommar.
Kommer att ha en "hemplats", där man kommer på morgonen, sedan blir man utringd, ibland kanske man redan vet vars man ska vara, så då far man dit & blir man inte utringd så får man jobba på sin hemplats tills det ringer nån :P haha.. schemat ser bra ut, men kommer att försöka jobba lite extra ibland, iaf nu i början så jag får göra bort mina introduktioner.
Såhär ser mina sommar veckor ut:

V 25
Jobb:
Må 7-16, Ti 7-16, Fre 7-16, Lör 8-20. (jobbar midsommar, men slutar 20, så kan ändå festa + nästan 100% OB)
Ledig: Ons, Tors, Sön.

V 26
Jobb:
Ons 16-21, tors 16-21, Fre 7-16.
Ledig: Må, Tis, Lör, Sön.

V 27
Jobb:
må 7-16, tis 7-16, ons 7-16, tor 16-21, lör 8-20. sön 8-20. (Fy fan, helvetesveckan 56 timmar jobb)
Ledig: Fre.

V 28
Jobb:
Tis 16-21, ons 7-16, tor 16-21.
Ledig: Mån, fre, lör, sön. (skönt!)

V 29
Jobb:
må 7-16, tis 7-16, ons 16-21, fre 16-21, lör 8-20, sön 8-20. (ännu en helvetesvecka!)
Ledig: tors.

v 30  (PDOL!!)
Jobb: tis 16-21, ons 16-21, tor 16-21.
Ledig: må, fre, lör, sön (YES!!)

V 31
Jobb:
må 7-16, tis 7-16, fre 16-21, lö 8-20.
Ledig: ons, tors, sön.

V 32
Jobb:
ons 16-21, tors 16-21.
Ledig: mån, tis, fre, lör, sön. (ska försöka jobba extra iaf mån & tis!)

Som ni ser så har jag ett ganska bra schema, förutom två jobbiga veckor, & så skulle jag gärna jobba lite mer iaf v. 32. men är i övrigt nöjd, så nu känns det absolut inte lika surt längre :P
Jag kommer alltså som ni ser att kunna göra både det ena & det andra, och samtidigt tjäna pengar, det är juh perfekt!! :)
Inte för att jag kommer ha så jävla hög lön, men det är bättre än inget så jag glider på! :)

Nu ska jag städa lite i mitt rum & sedan ska jag ringa en av mina sommarvikariat för att bestämma dagar inför introduktion. Hoppas alla mår bra! :)

Godmorgon.

Har legat & snoozat sen typ kl 9. men nu är jag uppe :P
Ska på möte kl.13, då får jag mitt schema för i sommar & så ska vi väl gå igenom lite smått & gott!!


Asså.. jag & Sara såg pussycats igår, är det bara jag som tänker att dom är lite tjocka dom flesta av dom?
eller är det för att tvn är så stor?

jaja.. skitsamma.. haha!

Det som är tjorvigt är att PC har bett mig jobbalite då & då, beroende på mitt schema då, men problemet är att jag alltid måste vara tillgänglig även om jag inte har jobb just då, så det är lite jobbigt, för då vet jag juh inte om jag kan tacka ja & det känns som att jag tackat nej flera ggr, men det kan jag juh som inte råför iofs, men ändå,.. :P

Man kan tydligen begära förskott på första lönen om man vill, funderar på att göra det, så jag slipper vänta så länge med att få pengar, men problemet är att då måste man ha jobbat i 14 dagar & det kommer som max bli 11 dagar,. men jag kanske får klara mig, men det är juh för fan länge innan jag får pengar.. det är juh dessutom sommar, då vill man juh shoppa & dricka drinkar.. :P inte för att jag kanske kommer ha så mkt tid över till det, med tanke på att jag kommer att jobba så mkt :/ lyllo alla som har semester :P fy fan va det kommer kännas ännu mer surt då roger får semester, då jag vet typ att han lever glassar-livet & jag JOBBAR ;P haha.. skitunge!!

Nu ska jag börja dra mig hemåt för att käka lunch & göra mig klar inför mötet :)
Men först ska jag diska undan lite & sånt..

Btw. vilket jävla pissväder, man blir juh på dåligt humör för fasen & TRÖTT, som jag har varit trött dom senaste dagarna,. förra veckan var juh kanon, hur varmt som helst & nu bara regn & typ 7+ va fan var det bra för? :P
får hoppas sommaren dyker upp snart igen!!



Möte & brudar!

Idag har jag varit på ett obligatorsikt möte inför mitt jobb i sommar.
imorgon ska jag på ett till möte, då ska jag få veta mitt schema plus annat :)

efter mötet så har jag umgåtts med sara & sen kom elin förbi också, vi har snackat lite & käkat rabarberpaj & den vart skitgod, brukar hata rabarber, men den slank ner fint i kistan! ;)




Nu ska jag äta middag! sen blir det pussycats & mys med min sara <3

Sement & tacos.

Roger & Jimmy har fyllt rogers garage med sement & jag har hämtat en konstig maskin från cramo.

Jag: Hej! jag skulle hämta en sak till Roger.
Han: Ja, det är den där snabeln som ligger där, den är din!

Haha.. givetvis så började jag skratta, men det är juh bara för att jag är så snuskig, så jag kunde inte låta bli att tänka :Pött

Vädret är inte på topp, & inte fan blir man på topp själv heller då det är så dåligt väder, då man vill sola :P
Trött blir man..

Idag ska vi göra tacos :D MUMS!! är hungrig som fan..

Roger är bäst!

Soliga dag!

Vi hade jättekul igår, vi åt god mat & bowlade, jag va kass men det var väl inte så oväntat ;P
Efteråt så gick vi till ante & mona en sväng & åt en bit tårta & drack en öl, sedan gick vi på premiäröppningen av 1906, & jag måste säga att dom har verkligen lyckats med den stora uteserveringen som dom har byggt, skitmysigt & perfekt ifall det regnar.. :) väl där drack vi några öl/cider & kring tolv så for jag & roger hem.
Har precis varit på systemet, det är fullt med folk överallt, eftersom att idag så är det studenten, så grattis till alla studenter! :)
Mona kommer snart hit & vi ska sola ett tag & sedan ska man väl duscha & fixa sig lite, sen blir det väl en & annan cider ;P

Ha en bra dag/kväll alla!!

Några bilder från igår:

image22

SOMMAR ;D

image23

På Golden dragon!

image24

Jag & Mona i bowlinghallen!

image25

Macke & Roger!

Tidsfördriv!

Jag brukar göra listor ibland bara för att fördriva lite tid :P
Här kommer en:

Jag har insett att min senaste kyss: Var bäst, som alltid <3
Jag lyssnar på: Petter - Logiskt, just nu!
Jag pratar: Högt & för mkt :P
Jag tycker om: Att kramas & vara med dom jag tycker om.
Min bästa vän är: Kim
Min första riktiga kyss: Kommer jag inte ihåg.
Jag avskyr när folk frågar: När de egentligen inte bryr sig!
Kärleken är: Cant live with, cant live without :P
Jag gillar att: festa, äta mat &  se på film.
Jag kommer aldrig att: bli vuxen på riktigt! 
Jag är hemligt förälskad i: Nate i Gossip girl ;) mums
Sist jag grät var: Igår, för jag var så nervös :P
Min mobiltelefon är: Rosa ;)
När jag vaknar på morgonen: Är jag trött!
Innan jag går och lägger mig: pussar jag Roger gonatt! 
Bebisar är: väldigt söta!
Idag har jag: solat i 2 & 1/2 timme ;>
I kväll ska jag: Umgås, äta & bowla!

SOMMAR!!!

Hej!
Det har hunnit bli sommar sen jag skrev sist..
Har tagit examen från min utbildning i fredags & det känns skönt, men ändå lite skumt.. :)
Idag & igår har jag pressat som en tok, jag håller på att koka sönder vill jag lova.. men jag har inte hunnit bli så jäättebrun än :P Ska pressa som bara fan nu medans jag kan, börjar juh jobba på ca en & en halv vecka.. :)
Sedan är det 8 veckors arbete som gäller, sedan hinner jag förmodligen inte ens vara ledig en hel vecka innan det är dags igen, så ingen semester för mig inte.. men men.. thats life, jag lär säkert hinna med en & annan strand-tur trots jobb, så jag ska säkert vara nöjd.. hoppas på att få vara ledig under pdol också så man kan få göra nåt kul iaf :P
Idag fyller min mamma år & även ante, rogers kompis, så vi ska fara & käka på golden dragon kl. 18 & sedan ska vi fara & bowla, så det kommer säkert att bli en rolig kväll.. Vi är nog omkring 10 pers så det kommer bli skoj!! Ante vet såklart ingenting, så det kommer att bli en överraskning.. För då kommer vi sitta där då han & mona kommer ;P 
imorgon blir det förmodligen fest, då blir det kanske att grilla & spela lite kubb & liknande, det kan juh bli skoj, & så är det juh även studenten imorgon, så lär vara en hel del folk ute på vift denna dag,. :)
Nää nu ska jag ta & hoppa i duschen, & duscha bort all svett från denna varma dag & smörja på lite after sun ;P
Sen ska jag & min bror åka & köpa nåt till mamma.. Sen blir det hem & ordna sig inför kvällen!
Hoppas alla har en bra dag!
Tjingeling

RSS 2.0