Friday!

Igår på stan så hittade jag två par jeans, det va fan bra för att va jag.. :)
men provade säkert 10 par.. jag kände mig som en knubbis i allt.. skitjobbigt att testa byxor.. >_<
Köpte även ett blått tublinne & en mörkblå tubklänning & ett svart bälte! & sen på kvällen så for jag, elin, hanna & sandra till lule som hade kvällsöppet & då köpte jag lite blå smycken som passar kläderna jag köpt :)
Efter lule for jag & hämtade roger hos tommy & vi softade en stund innan vi gick å sov. :)
Idag sov jag till typ halv tio, då martina ringde och väckte mig, vi har inte pratat på länge så vi surrade på i typ en timme, efter det for jag till stan & mötte upp mallen & vi gick på systemet & så köpte jag en present till roger för han fyller snart år! :)
Nu blir det inge mer shopping för den här månaden.. har shoppat mer än vad det var tänkt.. så nu får det vara bra :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske tar en cider eller två, om det blir utgång får tagget avgöra! Nu ska jag iaf städa & lite sånt :)

hej då

Det snurrar i min skalle.

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen..
Tycker om dig!


Torsdag idag. Idag blir det stan med Sara E, ska kolla om jag hittar nå snygga jeans hade jag tänkt :)
Idag tog jag lite sovmorgon, sov till tio :) det va skönt, men jag har fan sovit 11 timmar inatt :P haha..
Igår va jag med elin & hanna & vi softade på rätt bra,. Vi snackade lite skit & drog till statiol & handlade snarra, för vi va sugna på nåt, sen for jag till roger & vi somnade typ direkt :) haha.. men det är skönt att sova juh :)
Nu ska jag göra nå vettigt innan staden!

Tjingeling

Tisdag!

Haft en härlig dag med brudarna i luleå på lite shopping, mat & gode mkt girltalk.. :)
Fint väder har det varit, & solen lyser än, hade solen i ögonen hela vägen hem..

klev upp kvart över sju för att lämna tillbaka en borr som roger hade lånat, sen så har jag städat & handlat innan vi for vid halv elva från stan!

Jag köpte:
En röd jättesöt stickad tunika / klänning med trekvarts ärm & fickor på Gina
En skön tjocktröja på BikBok
Hudcreme Puma Aqua
Strumpbyxor, hudfärgade och svarta
brunkräm
lypsyl

Blev inte så mkt.. Köpte först en till tjocktröja eftersom jag inte kunde bestämma mig men då fick jag ångest & lämna tillbaka den :P haha..

Nu blir det att städa å kanske ta sig ett långt skönt bad :) Sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.
Tjingeling

Påskafton!

Glad påsk alla :)

Idag har vart en härlig dag,. först vaknade vi halv sju av att vi somnat i soffan, så vi gick till sängen & sov till typ halv tio! Sedan åt vi frulle, bacon & ägg.. haha :) & så såg vi ett avsnitt av LA-ink, sen så for jag hem & tog på mig varma kläder & gjorde varm choklad & mackor sen for jag tillbaka till roger där jag, han, maria & macke tog skotrarna & åkte iväg mot fårön till antes stuga, där vi som suttit hela dagen, druckit varm choklad & fikat, kört lite och så.. Det är en så skön känsla i kroppen att komma in i värmen då man vart ute en hel dag & man luktar så gott, typ skoter & eld :P haha.. Nu är jag hemma en sväng för att duscha & coola ner, sen ska vi dricka lite hos roger ikväll, & spela spel, det kommer nog bli mysigt!
& så ska vi laga fläskfilé :)

Nää nu ska jag ta & duscha så man blir klar nån gång.. :)

Hoppas alla får en skön påsk!

Fredag

Jag for till stugan med mamma & Hasse & vi har kört skoter & grillat & softat.. vädret va väl inte det bästa, ingen sol, mest mulet & snö då & då.. :P & skotern är juh inget att skryta om.. körde för att se hur fort den gick, den gick MAX 60 med gasen i botten, så den lilla skrutten har väl haft sina bästa dagar.. men skönt att va ute en dag..
Sen så då jag kom hem så har jag badat jacuzzi för att tina upp mig, höll på att frysa ihjäl om tårna :P & nu har vi nyss ätit middag, ska börja sminka mig & dra mig mot sarah!

Tingeling.


Påsklov

Nu är det påsklov.. har vart dålig på att uppdatera, har som glömt bort att jag hade en blogg :P haha..
Men nu ska jag börja uppdatera igen :) Igår så klev jag upp kvart över sex.. fastän jag va ledig, men jag kunde inte somna om efter R farit, så jag satte mig & ritade.. Vi ska nog köpa en tatueringsmaskin, så jag kan börja träna & sen förhoppningsvis börja tatuera :) jävligt kul..
Iaf så for jag hem & var hurtig efter det & cyklade en mil, efter det duschen, sen hämtade jag R från jbbet som slutade tidigt, så då for vi till camgo och hämtade en borr som man borrar upp golv med.. han ska börja renovera sin källare så han får en dusch nån gång ;P haha..
Sen for vi på bolaget & handlade, det blev tungt, men lika bra å ladda upp då dom ska ha stängt nu i helgen och så.
Sedan vid tre skjutsade jag honom & hans skotergrejer till hans jobbarkompis, där han hade tänkt byta motor i skotern & lite grejer, men det gick tydligen dåligt för han kom hem tre på natten & då hade det gått så dåligt att det va sämre än att va på ruta ett :P haha.. under tiden han skrivade så hängde jag med brudarna, vi tog det chill & drack lite cider & snackade skit, sen så drog vi på kalles en stund, men jag for hem vid halv ett,.. var ändå gode mkt folk ute, men jag va skittrött, inte så konstigt då man vart uppe sen kvart över sex för fan :P

Jaja, R & M for just & skulle fortsätta skruva, så han lär man juh inte se till på ett tag, så jag tänkte att jag kanske skulle ta & följa med morsan & dom till stugan & sola lite & köra lite skoter, kanske ringer & hör om nån har lust & följa.. Jag känner mig på bra humör & jag känner mig sugen på att hitta på nåt :) det har vart så fint väder i flera dagar, ska bli skönt att få vara ute en dag, va ett tag sen.. egentligen skulle R´s skoter vart klar idag då skulle vi ha vart ute & kört & skulle pimpla & grilla korv, men det är juh svårt med en isärskruvafd skoter, så då blir det att köra våran gamla skrutt istället, som förmodligen inte går så bra :P haha.. men men.. nu ska jag klä mig för snart kommer mamma & hämtar mig & då ska jag hämta min bil hos elin :) Tjing tjong

Tisdag.

Sket i teckenspråket imorse, for till M & hjälpte till att packa lite, asså den kvinnan har inte lite kläder kan jag säga.. haha.. asså.. jag tror vi packade 10 sopsäckar, & ändå fanns det kvar massor :P haha.. snacka om att samla på sig!! haha..

Till min vän:
Varje saga har ett slut! Men i verkliga livet innebär varje slut en ny början!
Varje tår man gråter, gråter man för något som tidigare har gjort en lycklig! Men det betyder inte att man inte kan bli lycklig igen. Allt kommer att förändras & allt kommer att kännas jättekonstigt ett tag, men livet kommer att gå vidare.
Alla historier slutar inte lyckligt, en del historier slutar inte alls, men hur det än är så kommer allting alltid att fortsätta rulla, tiden kommer fortfarande att ticka, och ibland kan man känna för att stoppa allt, för att det är så jobbigt, men tiden läker kanske inte alla sår, men du kommer att läka, det gör vi alla, för med tiden tynar allting bort mer och mer, minnen består, men placeras längre och längre bort.. & nya saker kommer att komma & gå, så är det med allt.. Du kommer att få känna som du har gjort igen, fast med en annan! Du kommer kanske att gå igenom fler uppbrott, vem vet, men tänk allting som en erfarenhet! För allting lär man sig något av, både gott och ont! Jag älskar dig! <3


Bruten nagel..

Aj aj, bröt min nagel imorse.. skulle gå ner i trappan hos R & så hade jag bara strumpbyxor på mig & dom e så glidiga så jag gled med foten & höll på att flyga åt helvete & så tog jag i med handen i räcket & krossade min lilla nagel.. >_< det dunkar! åååh.. jävla skitdag..
& M & E har gjort slut.. det känns typ helt wierd.. typ det känns bara att nåt inte är som det brukar, kan tänka mig hur det känns för dom ändå liksom! eller på ett sätt vet jag juh det.. Been there! Det är jävligt wierd & dumpa nån efter ett långt förhållande, kanske inte för att man inte är ihop längre, men mer för att allt förändras så mycket.. Det skummaste är att man är ensam när man är van att vara med någon typ hela tiden & har varit det i flera år.. Men allt löser sig alltid & allt blir bättre.. jag vet att jag inte ska tala, eftersom jag typ inte alls tror på det då jag är ledsen, but hey, jag sitter juh här, hade jag inte ändå haft hopp hade jag juh kanske inte gjort det? :P

Idag ska jag till skolan & så ska jag fixa klart ett arbete vi har till imorrn.. grymt jobbigt med all den här skiten.. Nu vart jag hungrig också!

Tjingeling

Slapp dag!

Besiktade bilen imorse, gick igenom utan några fel.. Min lilla rallybil <3
Sen for jag till mallen & vi var hemma av personliga skäl :P
har käkat som grisar & sett sex and the city & haft pepp-talk!

Jag är back 2 regular igen, känner mig tom som förr.. fattar inte riktigt vad som utlöste det den här gången!?
jag tror att min hjärna är knasig.. när jag blir överbelastad så verkar det som att det blir kortslutning & det konstiga är att då är de enda känslorna jag kan känna typ ilska & irritation! haha.. jaja.. det går väl över snart! Kanske bara har en dålig dag eller 2 :)
jag är bara lite trött tror jag!

Nu ska jag städa.. igen.. känns som ett evigt städande.. aldrig tar skiten bara sluuut!! BLÄÄ!! jag tror dte här är en dålig dag!
Jag ska sova lite också så kanske det känns bättre sen!

hej då

Måndag morgon!

1.Vad blir ditt namn baklänges?
Ym

2.Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhuset?
när jag föddes :P

3.Platt eller lockigt hår?
Variera, man blir juh less vilket som!

4.Är du kär i någon?
japp

5.Vad gör du när det regnar?
Sitter inne & spelar spel, & myser!

6.Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja det tror jag!

7.Vad har du för startsida på internet?
Msn..

8.Vem ringde du senast?
Sara :)

9.Har du haft vattkoppor?
japp

10.Vilken mobilsignal?
ett klipp ur filmen kopps!

11.Vad längtar du mest till just nu?
Sommar & pigghet, mindre stress!

12.Kan du gå ner i spagat?
haha.. aldrig!

13.Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att de jag älskar ska dö!

14.Vad har du för färg på ditt påslakan?
Blått

15.Sommar eller snö?
Både och!

16.Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt

17.Godaste drickan till frukost?
O´boy eller mjölk!

18.Vem pussade du senast?
Roger

19. Duscha eller bada?
Duscha

20. Kan du ditt mobilnr utantill?
jo.

21.Hur tar du dig till skolan?
Kör bil!

22.Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Sarah & mallen :D haha..

23.Vad ska du göra nu?
Nu ska jag besikta bilen!

>>

Shit.. vad jag är uttråkad.. ska åka nu :) hej då


Fredag.

åååh så skönt med helg.. :D

Powenap.nu!

Jag är så trött hela tiden,. fattar inte vad det är!
ajja, uppdaterar senare!

tjingeling!

Idag är jag irriterad.

Jag vaknade imorse & hade extremt ont i hjärtat. hade dessutom försovit mig typ 2 timmar (?)
Jag fick hasa mig iväg till skolan, men jag va orolig för jag hade så ont, trodde jag skulle få en hjärtinfarkt eller nåt.
Men sen så ringde vårdcentralen vid elva, & dom sa att dom trodde jag sträckt musklerna lring hjärtat, & att det var högst o-troligt att det skulle vara förkänningar för en hjärtinfarkt med tanke på min ålder.. haha.. men palla att jag känner mig som 70 typ :P kändes som att jag hade ett anabolahjärta som krampade & var för stort.. är lite bättre nu, men dom tycker tydligen att jag skulle knarka lite iprén, för att det är inflammationshämmande !

& sen så har vi ett riktigt jävla jobbigt mongo i båran klass, som olyckligtvis hamnat i samma grupps om oss, när vi ska skriva om lagar på samhällsen, & hon e aldrig där, & så hade vi sagt åt henne att hennes del skulle ha vart klar i tisdags, nää 1 minut innan lektionen va hon klar då fick vi sortera upp ett arbete på 10 sidor i 20 ex. & häfta ihop, & inte fan hjälper hon till.. jävla freak.. åsså är hon så förbannad ful, så man vill bara smälla hon på käften, sen smaskar hon som ett jävla cp på lektionerna, & så idag så martina åt henne,. martina bad henne sluta, hon bara: va? nää!! martina bara: öööh, varför? hon: jag vill it!  hahahaha.. asså va faan!?
Men hon slutade då.. men då kom nästa problem, en gravid stor röd boll som snorar & nyser & är en riktig jävla bakteriehärd som vägrar vara hemma från skolan, som smittat ner halva klassen på 2 dagar, sitter & snorar & nyser hela jävla tiden, asså det är ÄCKLIGT! jag kan inte sluta tänka på alla bakterier som flyger runt i klassrummet.. jag känner mig dessutom halvsjuk.. jävla smitta!! Man kanske kan tänka på nån annan än sig själv nån gång, bara för att hon inte vill missa skolan, betyder väl inte att alla andra vill bli sjuka också, & sen måsta missa saker pga. henne.. USCH!! Äckliga människor!!

Nu ska jag duscha!
Tjing tjong!


Blao..

Regler:
du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel? Nej ;>
2. är du lycklig? För det mesta är jag det!
3. är du uttråkad? Haha just nu ganska så, men snart kommer sarisen så då blir det kul igen!
4. är du ledsen? inte nu
5. är du italienare? haha nej.
6. är du cooling? men asså..
7. är du från irland? haha men nää!
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, det är dom inte!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jo det gör jag!
2. har du någon gång blivit sårad? För många gånger.
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? men vem har inte det?
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Nää, jag är nog inte sån
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Japp!
6. har du haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet ;P
7. är du kär? Massa kär!
8. vill du gifta dig när du blir stor? Kanske, om det känns rätt.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. hår eller ögon? båda
3. katter eller hundar? mest hundar!
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Hellre några få nära
5. tv eller internet? Internet
6. coca-cola eller pepsi? cola
7. utekväll eller romantisk hemmakväll? beror på! Båda är juh bra!
8. pengar eller lycka? Hellre lycklig, men pengar gör en väl lyckligare?
9. dag eller natt? både och
10. msn eller mobil? mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Njae.. tror inte det!
2. brutit ett ben? Nej
3. gjort nåt du ångrar? säkert massa saker
4. hoppat bungee jump? nej
5. ljugit för någon du tycker om? Jo!
6. ätit en hel tårta? nej
7. gjort bort dig offentligt? säkert!
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? nej
9. gråtit när ett husdjur dog? Jag har gråtit för varenda ett!
10. velat försvinna? har väl alla?

8 SENASTE
1. telefonsamtalet du gjorde? Mallen
2. telefonsamtalet du fick? Martina
3. personen du var med? Klassen, på skolan.
4. roligaste grejen som hänt idag? Pumba
5. personen du smsade? Sara
6. du kommenterade? Minns jag inte
7. du tillbringade natten med? Roger
8. du kramade? Roger


Tisdag.

Vi har just käkat lunch och jag e proppmätt..
Sitter i datasalen brevid nåt mongo som sitter & lyssnar på musik & sjunger skitfalskt..
Bra dag! :P

Jag är så trött.. jag vill sooova!!


Måndag,.

jahaja.. fy faan vad jag har varit trött idag & min rygg e jävlat död idag kan jag säga! haha...
Jag e till å med så trött att jag tror att jag nog måste ta mig e p-nap asså! :P

& världens bästa kom hem igår igen.. Fan va jag tycker om dig! <3<3
baby baby oooh baby bäääjbää! ;>

Nu blir det nog vila lite sen ta tag i lite skolshit ! >_<

bye

Resident Evil!

Jag, Sara & Robert såg resident evil: extinction igår :) den va faktiskt jävligt bra!!
har aldrig sent nån av dom filmerna förut, trodde dom va kassa, men den vi såg va grymt bra! :D

image12

shit..

jag blev skittrött.. >_<
Men jag ska gå å duscha nu..
Har faktiskt varit väldigt produktiv idag.. det snälla & jobbiga var dock mer jobbigt än jag tänkte att d skulle va, men jag palla ändå, men min rygg dör snart känner jag :P haha..
Städat på mammas jobb.. varit lite kreativ & skissat lite shit.. ahh.. nää men nu ska jag fan ta & duscha innan jag somnar. men först ska jag nog ta mig en cigg!!

tjing

Söndag!

Jaha då var det söndag..
Imorrn är det skola igen.. :/ jobbigt!!

Nu ska jag göra något jobbigt & något snällt!

Hej då

Bakis.

Hej, idag är jag bakis! :P

Det var inte så jättekul igår.. var på dåligt humör & trött! bråkade till å med baby :P men hon får skylla sig själv, för hon slog mig faktiskt på käften! haha..  fast det är juh lite roligt nu då man tänker på det!
Annars så mår jag väl ganska bra, tryckte just en parisare & nu mår jag mycket illa :P haha.. blää!!
Imorrn är det äntligen söndag! Idag lär det vara lugnt.. ska snart till elin & titta på Ztas nya valp! Mihii..

Nu ska jag dra!! :)

JAG LÄNGTAR EFTER DIG!!!

hej då

RSS 2.0