Friiiday!

Idag så är jag duktig... som vanligt då ;) man kan vara duktig fastän man inte ids göra så mkt ;) på att inte göra så mkt menar jag , men det kan man inte säga om fröken larsson denna vecka, men iofs då jag inte jobbar så mkt för tillfället så får man ta tillfället i akt & göra bort sånt som inte är så himla kul, t.ex hänga upp nya gardiner, dammtorka hela huset, putsa fönstren & dessutom få sog ett par blåmärken på det, skulle nämligen ställa mig på en stol på altanen så jag skulle nå fönstret, men då jag ställer mig på stolen märker jag till min stooora förskräckelse att det är ett hål i altamen eftersom att hela stolen ramlade, tog som tur var fast i väggen, men kom inte undan helt oskadd, ett stort blåmärke på knät & ett skrapsår på foten & lite svordomar från min sida (såklart) hehe..
Det är smällar man får ta liksom..

Igår grundmålade jag hela trappen, roger fick hjälpa till där lilla jag inte nådde.. hehe.. men det tog fan 6 timmar..
hurtigt.. hehe.. nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag & roger köpa en present till hans plastlillasyster som fyller år idag!
Sen ska jag sy små gardiner till köket där vi ska sätta tyg på två ställen ist för luckor =) det blir bra, ska ta lite bilder sen & visa hur det har börjat arta sig här hos oss =)
Blir en lugn kväll eftersom att jag jobbar imorrn, & så ska jag göra paj & potatissallad för imorrn ska vi på kräftskiva! =)

Min sommar! =)

Hej allihop!

Jag vet att uppdateringen har sugit i nån månad, men jag tänkte att jag skulle dra en liten snabb genomgång om vad som skett sen sist.

Kan juh först & främst berätta att även en till har kommit med bland gravidlistan, men det ör inte officiellt ännu, men vem det är berättar jag först då det blir aktuellt =) Grattis iaf!

Sedan så har juh väran underbara lilla elsa vuxit massor såklart, & hon är helt underbar!

Kim var hemma på en visit i staden och vi festade, mös, snackade skit och gick promenader med hundarna!
Alltid roligt att få vara med sin bästis, som synd är händer det allt för sällan!

Den 7-16 juli var vi på husvagnssemester, vi var i gbg, skara & sthlm, och lite annat mellan då såklart =)
Vi hade superkul, men vi hade INTE tur med vädret! haha..

Efter den var juh såklart Piteås stora fest, PDOL, vädret var väl det som drog ner det en aning & visst nog är det kul, men det är alltid lika skönt då det är över!

Sen så har deet hänt saker här hemma, köket börjar vara klart & tapeter och en tillbyggnadsvägg är nu uppe (bilder kommer!)

& för en vecka sedan fyllde jag juh då 22 år......... (16.. för 7e året i rad då ;P)
Fikade massor och fick mig juh såklart lite presenter, bla pengar, presentkort, björn axens straight & curl m.m
Myspys!

Kamera har varit hyffsat dålig på att anändas men här kommer lite bilder blandade från i sommar! =)

















laddar upp fler sen, tar så jävla länge ;P haha enjoy!



RSS 2.0