It´s a new day!

Tjena hoppsan!
Jag har som vanligt inte vart så bra på att uppa i bloggen, men jag ska då bara säga er att jag har varit sååå nere dom senaste två veckorna, VARFÖR? jo, för att det enda som jag har tid med i mitt liv för tillfället det är att jobba i princip.. så jag har mest varit halvdöd, knappt hunnit sova så har en ny helvetesdag börjat, fy attans är allt jag kan säga,.. men nu mina kära vänner så ser vi framåt ljusare tider ;D Imorgon ska jag SHOOOOPPAAAA!!!!
Jag lovar jag har sån abstinens efter att köpa nya saker att jag ligger & planerar på nätterna vad jag ska köpa..
& SEN är det PDOL om en vecka & den veckan smider för jag, My Amanda Larsson jobbar nämligen ENBART 15 timmar hela den veckan.. wiihhoo!!
But I totaly need it, för jag är typ på vippen till att bli utbränd.. asså jag fattar inte hur folk pallar med tempot, för jag blir helt slut, jag orkar knappt tänka längre.. för att all energi går åt till saker som jag inte ens tycker är så roliga.. jag har nog aldrig varit med om något värre under mina snart 21 år.. eller okej jag överdriver.. men det är fan nästan sant!!

Jaha.. what else.. jag skulle ha tupperware party idag men det vart inte för att jag va seg på att ringa folk så det va inte så många som kunde så då kändes det onödigt, så jag ska dela ut kataloger istället, så om nån är intresserad av att kolla om dom vill ha nåt så säg till.. dom har faktiskt väldigt mkt bra, det var däför jag började sälja, för då får jag massa saker gratis + att jag tjänar pengar ;D så om nån mer är intresserad av att börja sälja & få saker så är det bara & hojta så styr jag upp det.. det är jättebra :D

Nää.. nu ska jag slänga mig i duschen, sen ska jag förbi mallen sen ska jag & roger ha myskväll!! :)

& nu mina kära vänner ska ni få höra nåt nytt: JAG ÄLSKAR ROGER! ;D <3
Have a nice night ! Bah bah

RSS 2.0