Lördag.

Idag sov vi till halv två, det va skönt ;D
igår skulle vi festa & vi blörjade, for till stan osv. men vi hade så jävla tråkigt så vi la ner & drog hem istället.

Idag har vi lekt städfirma & städat lite överallt,. det var jobbigt efter ett tag :P haha,.
Nu sitter jag & ska nog ta & blanda mig en grogg snart tror jag ;> Först ska jag bara föna håret,.
Jag är lite trött,. det känns som inte ens som lördag, det känns som om det är söndag!
Har vart en ganska konstig helg faktiskt :P haha,. men ibland måste man juh ha sånna också.

Nu ska jag kila vidare,. bye!

image9


PS. jag tycker om dig.

Fredag.

Jag sitter just nu hos elin, har sovit här inatt med hon & emma :)
hade riktigt roligt igår, för vi va alla tre super övertrötta,. :) Jag köpte en skitgod glass, men jag åt för mkt, så jag började må jättedåligt :<

Idag har pengar rullat in på mitt konto & jag känner hur det kliar i fingrarna ;P
Vi håller på att göra oss redo för att fara på stan nu, elin försöker få till sitt krull & jag e typ redan klar, sen blire å hämta upp sara på vägen, sen blir det shoppa :D Ikväll är det mest troligt fest,. vart det blir får vi se senare :)

Igår var det värsta snöstormen, kom säkert 3-4 dec snö >_<

& jag körde fast på väg till elin i en jävla backe,. hahahaha,. sen fick elin & emma komma ut & putta,. & sen så när elin blev trött så fick hon styra istället, & så fick vi precis loss bilen & vi blev så glada, men i all gladhet glömde lein bromsa så vi körde fast igen eftersom hon rulla ner i djupsnön igen :P haha,. & då kom det nå surgubbar som egentligen skulle hjälpa en av doms fru, som också hade kört fast, så dom va tvugna å hjälpa oss eftersom dom redan va där, skulle juh ha vart rätt fittigt om dom inte gjort det :P haha,. ajja,. & jag lovar att min skalle höll på att sprängas,. jag fick käka migränmedicin sen då vi böta & kalla kom in till elin i värmen :P haha,.

Nää nu börjar elin bli redo, så jag ska gå å röka en cigg innan vi far vidare :)
ha en bra helg :)

Onsdag.

Jaha då var det ännu en onsdag :) bara imorrn i skolan den här veckan, skönt :D vi har hemstudier på fredag!
Idag så var jag & mallen "sjuka", det var skönt må jag säga :P Jag klev upp vid tio & så började jag skissa lite på huven, sen for jag & mallen & käka på sunes (mums ;D) sen tillbaka & förtsätta, hann ändå med en del, & den är ganska fin & jag brukar som aldrig bli nöjd över nåt jag själv gjort, men nu har jag vart så jävla noga att det faktiskt blev ganska bra! :)

Nu är jag hemma en sväng & ska duscha & vi ska beställa pizza,. :) jag måste tvätta kläder, har säkert inte tvättat på 2 veckor, så nu e alla mina favvokläder i tvätten typ :P Men på fredag ska jag shoppa lite nytt.
Min mamma & hennes kille sitter & tittar på handboll,. det är irriterande, för dom sitter bara å skriker :P
"JAAAAAAA!!!!! TJUSIGT!!!!!" .. "NEJ MEN VA FAAAAAAN!!!!!"
haha

Och jag vill bara säga att jag mår bra just nu & det märks mkt på att jag inte är lika trött som förr, ofta va jag psykiskt utmattad förut av alla mina tankar, men jag skulle nog nästan påstå att min hjärna har varit ganska tyst, eller tyst e den e juh aldrig, men bättre än förr, nu på senaste :) det är skönt,. men ni vet efter regn kommer solsken & tvärtom,. sånt här är juh inget man borde vänja sig vid, för det kan faktiskt försvinna på en sekund, det vet jag för det händer mig jämt.. :O

Nu ska jag hoppa i duschen.. :)
hej då

Tisdag.

Idag drog jag & mallen en liten jävel & sket i sista lektionen,.
Vi softade lite & drog & solade,. skönt, ska börja smida upp brännan nu, ser allvarligt ut som ett lik,. :P
Idag har vi haft teckenspråk & kommunikation & det börjar bli lättare å lättre nu med teckenspråk, det är faktiskt jävligt roligt,. längtar tills man kan lite mer så har man juh ett hemligt språk ;P
& på kommunikationen var det också kul, vi hade bara övningar, inget skriva, så vi har gestulerat (eller va det heter) massa olika humör och känslor,. haha,. :)

Lite trött är jag, men jag tänker inte sova middag, så jag ska gå å duscha, sen ska jag fortsätta måla huven, den ska va klar imorrn :)

Åååh,. det är så jobbigt för det finns så mkt jag vill säga & så mkt jag vill ha svar på,. men det går inte!!!

Duscha duscha!

Jag & Mallen på studenten för 1,5 år sen :) :

image8


hej då


Måndag.

Nu var det måndag igen,. Blä för måndagar! man borde avskaffa dom eller göra dom till en helgdag :P haha,.

Idag har vart en gode seg dag, höll på att somna på sista lektionen, men annars har jag vart duktig nästan hela dagen & busat på :)

Jag tror jag ska börja skriva dagbok på riktigt, som förut, där man kunde skriva allt, för det kan man som inte här,. Jag tror att det skulle kunna vara bra för mig, för att försöka få ordning på alla tankar och så, & försöka skriva ner alla mina känslor, eftersom jag har lite svårt att förstå mina känslor ibland, så kanske det är lättare om jag skriver ner det så jag får lite perspektiv på dom & så man kan titta tillbaka på allt.
Jag har egentligen inte problem med mina känslor, problemet är mer att dom ofta uteblir har jag upptäckt,.
Jag tror det är ganska mycket kvar från förut då jag mådde dåligt & förträngde allt, att det har blivit som en skada,.
Jag kan reagera väldigt starkt om jag inte är förberedd på saker, men ibland kan jag reagera nästan känslokallt, just för att jag kännt på mig innan vad som ska ske & hunnit bearbeta bort känslan, så den slår som aldrig ut, men då kan det komma flera månader senare & det vill jag juh inte,. för det är jobbigt :P

Jag är himla trött, hade tänkt ta en powernap, men nää jag tror inte det, tror jag ska hålla mig idag med, har faktiskt blivit bättre på saker jag var dålig på förut,. Jag har börjat somna tidigare, (oftast innan 12) jag har börjat äta igen, asså fler än en gång om dagen, & jag äter på regelbundna tider, inte på natten, OCH jag har inte tagit en enda powernap på säkert 2 månader! :D Fast det är inte tack vare mig själv.. det är juh tur det finns dom som får en att veta hut! ;P & förresten så röker jag inte LIKA mkt längre,. asså jag röker juh mkt än, men några cigg mindre per dag är det nog allt!

& Kim: JAG SAKNAR DIG!!!  :´( du borde vara här & dra ner mig på jorden & ge mig en bitchslap, för du e fan den enda som kan få mig att känna mig som starke adolf!!!! Ska ringa dig nu!

söndag.

Va fan hände??!! det va juh för tusan nyss fredag,. :/ Värsta grejen...

I fredags var det fest, det var INTE kul,. hahaha,. men ibland måste man juh ha tråkigt också, för att uppskatta dom bra gångerna.. :P fast visst önskar man juh ibland att det alltid kunde ha fått va bra, & det gäller väl i alla sammanhang.
men ibland kanske det måste suga lite för att man ska uppskatta & förstå hur tur man har i livet då det väl går som det ska :) Jag är trött,. jag sitter & lyssnar på musik,.
Det är en sak jag tänkt på, hur mkt man kan ändra sin musiksmak beroende på hur man mår osv. Sitter just nu & lyssnar på en låt som jag lyssna mkt på i somras då jag mådde dåligt:

 " It Is Breaking Me Down
Watching The World Spin 'round
While My Dreams Fall Down
Is anybody out there?

Can Anybody Out There Hear Me
'cause I Cant Seem To Hear Myself
Can Anybody Out There See Me
'cause I Cant Seem To See Myself
There's Gotta Be A Heaven Somewhere
Can Ya Save Me From This Hell
Can Anybody Out There Feel Me
'cause I Cant Seem To Feel Myself
Losin' My Way "

När jag hör den låten nu så känner jag absolut inte som då, jag minns bara hur jag mådde då,.
Det är det fina med musik, att musik kan ta fram så mkt minnen & få en att komma ihåg delar av livet bara genom att lyssna på nåt man lyssnade mkt på då.. :)

nu ska jag nog gå å sova liiite till :>

Ps. Allt är snurrigt än

hej då

Ps2. Jag har lärt mig att slåss

Måndag.

Jag hatar måndagar, för då vet man att man har 5 dagar i skolan / jobbet kvar den här veckan innan man får va ledig och sova som folk igen :P haha,.
Jag sitter just nu & väntar på att muppen ska va klar hos tandläkaren så vi kan käka, för jag e skithungrig :)
Sen ska jag fortsätta måla hans huv som jag började på i fredags :) Det är lite jobbigt om jag ska va ärlig, men jag vill få det bortgjort så fort som möjligt :) känns jobbigt å veta att jag måste göra klart nån gång så jag siktar på att försöka få det klart idag :)
Vi har fått två nya ämnen i skolan nu, etik & teckenspråk,. Jag älskar diskussionsämnen, så etik är jävligt kul, sen så är teckenspråk gode kul också :) så nu är det iaf nåt som är roligt, så att inte varje lektion känns som en seg geléråtta.

det har kommit massa snö, & imorse var det kallt som fan, men det är roligt för nu är det riktigt halt, då kan man sladda runt & busa :D

I helgen har det vart roligt å den gick fort som fasen,. :/ som vanligt..

åååh,. jag e rååååhungrig!!!! skyyynda skynda skyynda!!! :P

Nu ska jag ta en cigg sen hoppas jag att han e klar :)

baah baah

Onsdag.

Sitter just nu hos elin.
Livet är lättare nu iallafall.. :)

Hon spelar nå jävla spel på sitt jävla super nintendo & jag lyssnar på musik.
jag vill spela guitar hero, jag känner abstinensen. :P

Nu är vi inne på ett nytt år, har inga löften, för jag vet att man ändå bara bryter dom.
jag ska iaf försöka att inte ha ett lika sugigt år som förra året nu, & jag ska fan inte sätta mig själv i skiten hela tiden, utan jag ska försöka göra sånt som jag tror är bäst för MIG själv. & inte för nån annan eller nåt annat.

Tårar rinner bara för något som tidigare gjort en glad.
Nu är det tillbaka, men det betyder inget den här gången,. Allt är bara tomt. kommer bara stå still.
Undra hur länge det blir den här gången?
Jag tror att det går så länge jag pallar, men vi kommer alla till en punkt, då det inte funkar längre.
But enjoy while you got it! Right!?

bye bye

RSS 2.0