Jul jul jul!

Hej allihopa!

Segt med uppisar på senaste.. hehe.. :P

Sitter just nu hos mamma, har just plockat ögonbrynen & det gör då banne mig lika ont varendaste jävla gång..
Blää.. hatar att plocka ögonbrynen & speciellt då man redan plockat ett & ska börja på det andra.,. fuck fuck!
Jag har spenderat början av denna vecka med att jul pynta.. haha.. mobba mig inte! Men jag älskar julen!!!
Så nu är det julmysigt & fint! + att det kändes jobbigt att göra det i helgen så nu är det juh bortgjort iaf!

Imorgon kommer min mammas valp, han ska heta Torsten! Fult! Jag tyckte han skulle heta Harry! det är mkt sötare :P
Så här ser han ut ungefär:


Jag & Roger har hittat en uppfödare i närheten som väntas ha valpar i januari & om allt går som det ska så kommer även vi ha en liten en i mars.. hihi! Den kommer se ut ungefär såhär ;) :

Awww >_<

Idag har min lillebor ätit hos oss och så har vi beställt julklappar, så vi är som klara med våra klappar..
Bra att vara ute i tid ;P hehe.. Det blev iaf jättebra julklappar till allihopa!

Btw. måste önska mig nya vinterkläder i julklapp, nån som vet nån bra sida med snygga vinterkläder som inte är så jäävulskt dyra? Har fan letat överallt & så blir jag bara sne då jag hittar massa fint & så är det typ en jacka för 3500.. :(

Vi ska nämligen åka till hemavan på nyår & då måste man juh ha vinterkläder, & mina vinterkläder är inte så varma, så jag ska för en gångs skull skaffa hållbara & varma, fodrade vinterkläder som man inte plågas av i kylan :P
Kommer bli skitkul att göra nånting annat iaf ! Längtar!

Träningen går lite upp & ner i veckan har det vart lite, men jag kör så ofta jag kan & har tid!
Imorgon blir det träning direkt efter jobbet, men nästa vecka så blir det nya tag, då finns det mer tid & jag är ledig lite mer så då ska jag passa på att träna så fort jag får tid över!!

Näe.. nu ska jag fara hem & ha lite spa i min ensamhet ;)
Tänkte göra lite olika ansiktsmasker & ladda hem nånting bra ;>

Asså.. nån mer än jag som laddar hem gossip & desperate på pirate?
wtf!? varendaste måndag kommer det ett desperate & varendaste tisdag ett gossip, men i veckan har det inte kommit nånting.. :( Jag som sett framemot det i flera dar & så kommer det inga :( Det måste juh vara att det har varit säsongsavslutning på båda programmen i USA då.. :/// varför båda!? Så ledsamt :P

Jaja! Hej å hå!


torsdag

kom ganska nyss hem från mallen, där vi haft tupperwareparty =)
Idag har det varit fullt upp hela dagen lång! ingen träning idag har jag hunnit med heller :(
Men imorgon blir det långpromenad på morgonen & förbränningspass direkt efter jobbet.. så en vilodag kanske man inte ska ha allt för mkt ångest över.. hehe..

Jo alltså.. jag funderar.. det är juh som så att det börjar juh bli en del läsare nu såg jag.. kul att nån läser fast jag e så kass på att skriva ;P hehe.. tänkte iaf höra om det finns nån som e sugen på att köpa en fejkpälsjacka billigt, det är juh inne nu & shit! den är SKITsnygg, köpte den på zara förra året för 800 kr, & är i storlek medium, men kan även has av en small, om man vill ha en tjocktröja under.. =) den är brun & ser lyxig ut, med lite högra krage och mudd längst ner i midjan, & även i armarna, med små guldkedjor vid kragen,. Jag säljer den för att jag aldrig använder den, har använt den ca 3 ggr plus att den inte sitter så bra längre, den är lite för stor, & jag som är så kort också =) haha..
men anyway OM nån e intresserad lämna en kommentar så lägger jag ut en bild..

Förresten, varför e det typ aldrig nån som kommenterar? :D haha.. jag brukar aldrig kolla om det är många som läser, eftersom jag trodde ingen visste att jag hade en blogg typ, men det är juh ändå ett par, lämna en kommentar så man vet liksom ;D så det typ inte är nån stalker eller nåt som klickar på min blogg 30 ggr om dagen så det ser ut som det är fler som läser fast det i själva verket är 1 ;P hahahah

ajaja.. gonatt!

Tisdag!

Kom precis hem efter ett 50-minuters förbränningspass på stepin!
Nu jävlar ska det köras på på allvar, har inte vart på stepin på nån vecka, men har däremot promenerat minst 1/2 mil per dag i princip varje dag!
Igår promenerade jag 1,5 timme och gick på yoga på kvällen!
Enda vilodagen förra veckan var lördag, annars kör jag på! Ska duscha nu, sen blir det att käka lunch sen promenera 1 timme, sen kanske det blir ett pass ikväll med om det hinns!
Ska på möte med jobbet kl.15 & innan det ska jag även hinna städa litegrann, så det blir att vara effektiv idag! =) haha..

Det sjuka är att jag har aldrig uppskattat träning förut, men det är verkligen skönt & man blir mkt piggare & gladare!
Imorgon ska jag kliva upp tidigt innan jobbet (börjar kl.10) & köra ett förbränningspass, sen ska jag ut & gå direkt efter jobbet, för kommer inte hinna med det på kvällen, för jag ska ha tupperware party hos pappa, & på torsdag ska jag ha tupperware party hos mallens mamma =) så det är mkt i veckan, i helgen blir det att åka till umeå! =)
Ska be att få ett kort så jag kan gå & träna i ume på lördagen kanske, så jag inte tappar tagget! :P haha.. nä men seriöst, jag måste fan köra på! & vill ni veta nåt sjukt, har ätit nyttigare än vanligt & motionerat varje dag & så har jag gått UPP 1,5 kg ??! WTF? varför? vet nån det? dock ingen skillnad på måtten än så länge,.. Men iaf jag ska inte väga mig förrän till jul, för jag får så mkt panik av vågen & jag borde väl inte bli fet av att röra på mig?! :O annars slutar jag då omedelbart ;P haha..
Nä men jag vet att när man ändrar sina vanor så kan kroppen reagera genom att gå upp, men då ska man bara fortsätta för då kommer man börja rasa efter ett tag, men jag vete tusan.. tycker det är läskigt & jag blir rädd.. asså bara några hekto är seriöst en mardröm för mig.. :( ! haaha..

Mamma & Hasse ska förresten köpa valp & den kommer i slutet av månaden, jag är så jävla hundsugen nu så jag dör typ,. vill också, men som tur är får jag låna den lille ibland, jag vet nån som kommer få följa med mig på morgonprommis när den blivit större ;P 

Hahaha.. just ja, imorse skulle jag skjutsa roger för att han skulle på en hälsokoll, & så när jag skulle backa ut bilen så kändes det skitskumt & den bara slira & höll på, & så när vi kommer ut på vägen så styrde jag typ allt åt vänster men körde ändå rakt.. jag bara: - haha, asså det måste vara nåt fel, jag styr juh för fan allt åt vänster men kör ändå rakt :P då fick vi möte av en bil som tutade & öppnade rutan & sa att vi hade punka.. haha.. så typiskt.. alltid då man har bråttom, så vi fick snabbbyta däck mitt på gatan & skynda oss, men han blev bara 10 min sen så det va juh ändå bra =) haha.. så nu har min lilla pärla tre vinterdäck & ett sommardäck :> & nu så har det börjat bli så halkigt att man kan sladda, fast dom har sandat nu :/ men i förrgår kväll var det riktigt sladdarväder! haha.. det är roligt att ha bakhjulsdrift!

Nää nu känns det som att jag skrivit för mkt för att nån ska idas läsa.. så jag ger mig :P hehe..

Ha en bra tisdag! 

1 år.

Idag är det ett år sen jag och roger träffades <3

Det har hänt mkt på ett år:
Vi träffades på pentryt (hahahaha)för exakt ett år sen idag, jag va knall & sur över nånting, kl va nästan 02.00 & snart dags för att gå hemåt, då jag kommer upp för trappen & ser roger, & det kanske låter klyschigt, men det kändes som om han va den enda i hela rummet, fast iofs va jag juh ganska så full, men nånting sa mig att han va speciell..
Vi stod och tittade på varann ett tag, sen gick jag till honom & vi sa inte nånting till varann utan vi kramades bara.. ja.. vi pratade ju såklart efter ett tag, hehe.. men iaf vi gick till big boy och käkade och sen så försvann alla utom vi & då satte vi oss på trappen utanför, & då kom den första snön! roger frågade typ "ska i gå hem till dig eller heeem till mig eller varåen heem till sitt?" haha.. jag sa "jag kan följa, men jag har inte tänkt göra nåt med dig".. jag va nämligen tämligen less på killar vid denna tidpunkt.. haha.. så vi for hem till han och vi bara myste hela natten och sen på morgonen for jag hem och sen sov jag där även natten efter, and so it begun! :D
haha.. det tog väl ca 2 veckor så var vi bästa sov-polare ;) haha.. vi var med varann i princip varenda dag!
Lite tjaffs och lite skit senare, ca 3-4 mån så blev vi iaf tillsammans på "riktigt"!

Jag är en lite mer av en"hetlevrad" människa än roger, eller ska vi säga har kortare stubin.. hehe.. eller det handlar inte om att jag bara blir arg, men jag e mkt mer emotional, asså mer switchy i humöret eller va man ska säga typ..
roger han e kolugn och jag tror att det är jävligt bra för att han blir aldrig arg på mig om jag e arg på han tex. han är så lugn så till sist ids jag inte tjura eftersom det är juh inge kul o bråka med nån som aldrig blir sur ;P haha...
Summan av kardemumman i detta fall blir juh att trots att vi är som natt och dag så kan vi komplettera varandra på ett sätt som jag aldrig gjort med nån förut :> & det gäller inte bara detta det gäller allt, jag är en tänkare, roger är hjärndöd (haha, det e sant) jag är en sjusovare, roger morgonmänniska, jag är lat han är hurtig, jag är känslig han är mindre känslig och allt detta är SÅ bra, för att 1. jag har blivit piggare & mår bättre pga. att jag går och sover när man ska och inte sover bort halva dagen. 2. Jag känner ett större ansvar över mitt liv och min framtid och sköter det jag ska med glädje (oftast) när jag i vanliga fall skulle ha klagat varje sekund ;P 3. Roger är en stressad person och jag tror att ahn lärt sig att ta det lite lugnare, att man måste inte vara i farten 24/7 jämt. 4. Roger har blivit bättre på att visa känslor och att säga vad han känner och han blir bara bättre & bättre! =)

Så alltså summan av kardemumman 2: vi är som bra =)

Så detta inlägg är tillägnat min älskling & sambo för att han är bäst!!! PUSS <3











yo!

asså ursäkta för min kassa uppdatering, fast det kanske bara är maja som bryr sig ;) haha..
jag misstänker att folk inte läser min blogg så mkt.. :P hehe.. inte så konstigt med tanke på att den aldrig uppdateras typ!
Jag tänker typ alltid att jag ska blogga, men så ids jag inte.. men ska försöka, jag vet jag sagt det förr.. men.. jag ska det!

Kanske ska försöka summera det senaste:

Gällivare:
stressig fredag, var tungen att göra mig klar på EN timme.. började rulla kring 14-tiden.. cider & öl i bilen i ca 3-4 timmar, fortsättning på hotellet. Filmvisning för RR´s nya kl.21. jag & ida blev inge fulla trota att vi hinkat alkohol hela dagen.
roger va knall ;P Sängen ca 23.30. haha.
Lördag hotellfrukost, jag & ida slappade på hotellrummet.. fixade oss, sen festade vi, jag blev knall, spydde, va störig & allmänt cp, nattinatti kring 02.00, några vakter jagade oss när vi skulle sova. kl 4 knackar det på dörren, en snubbe i peruk. han ville bara "hänga", vi ville bara sova.. :P haha.. den killen sov i korridoren...
söndag, bakis som ett svin, kunde inte äta, hade bakisskaket i hela kroppen. köpte en korv som återställare på en mack nån timma senare då vi va på väg hem.. :) bilder finns på "I-Rankvist" på pixbox.

Kort & bra? haha..

I övrigt har jag mest jobbat så nåt annat har inte hänt..

Jo elin fyllde 20 förra helgen så då var det party med ett gäng bruttor i munksund hemma hos henne. :)
Jag jobbade så kunde inte riktigt rocka loss, men det a kul ändå, jag drack lagom helt enkelt.. ;P

sen har jag blivit utmanad av majson så;

Regler:

  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
1. Jag började prata då jag var 9 mån, då kunde jag inte ens krypa.
Jag älskade att prata och försökte prata med allt möjligt. Jag fick till och med sova i ett enskilt rum på dagis för att jag surrade så mkt att barnen inte kunde sova, så jag fick sova ensam endast med en radio på så jag inte skulle känna mig ensamen. haha.
2. Jag är väldigt misstänksam mot människor och skulle nästan kunna påstå att jag inte litar på någon. Varför är för att jag är rädd för att bli sårad.
3. Jag älskar att ta hand om andra och att känna mig behövd. Jag är väldigt generös och jag älskar att ge bort presenter och att göra saker som får dom jag tycker om att må bra!
4. Jag hamnade i en depression för ca 1,5 år sen och det är bland det värsta jag varit med om, just nu mår jag bra, men jag känner fortfarande att jag är i återhämtningsstadiet. Jag kan säga att mitt självförtroende och min självkänsla som en gång i tiden varit på topp verkligen har fått sig en törn, men det är också något som jag försöker att bygga upp! När man har mått riktigt dåligt så lär man sig att uppskatta sina lyckliga dagar mycket mer och att uppskatta vad man har! Så på ett sätt är jag glad att det hände och att jag överlevde, det kanske kan visa sig vara en lärdom senare i livet, eftersom att kriser och sorg är något människor går igenom hela sitt liv i perioder.
5. Jag är väldigt oekonomisk och dålig på att spara och lägga mina pengar på vettiga saker (beror på vad man ser som ovettigt, men jag tycker att kläder och sånt är mkt vettigt :P)
6. Jag är besatt av att vara smal och det har jag varit sedan jag var ca 11 år, har aldrig svält mig själv eller liknande, eftersom att jag inte skulle lyckas eftersom att jag älskar mat. däremot har jag perioder av mat tankar som tar upp min hjärna totalt, ett tag vägde jag mig ca 20 ggr om dagen för att se vad som hände efter jag tränat, ätit, varit på toa, druckit. osv. en väldigt jobbig last måste jag säga. önskar att jag hade haft världens ämnesomsättning som gjorde att jag kunde äta vad jag ville hur mkt som helst utan att gå upp ett gram, DÅ hade jag varit världens lyckligaste ;P
7. Jag kan skratta åt allt, jag har ocksp en viss skadeglad humor, inte för riktigt hemska saker osv. men jag kan skratta ihjäl mig åt att folk halkar osv. Folk säger att folk som skrattar åt mkr har dålig humor, men jag tycker tvärtom jag tycker att man har BRA humor om man kan skratta åt mkt :P dessutom ÄLSKAR jag folk som skiter i vad andra tycker och inte spelar så jävla vuxna hela tiden och bara släpper loss och busar & skrattar, att vara barnslig är inte samma som att vara omogen, det ni! btw. det är därför jag älskar många av mina vänner, just för deras avslappnade sätt och hur de kan få en att skratta och bara ha roligt fastän det inte direkt kanske är vettigt.


Jag utmanar: Sara E, Sara L, syster Sofia, Elin, Emma.. hm och ingen mer, alla har juh typ gjort det här redan :)





HAPPY HALLOWEEN!

RSS 2.0