Segt..

Det går så otroligt segt på praktiken, finns inget att göra.. sitter mest i soffan & läser eller ser på tv.. vissa kanske anser det som ett drömjobb & vissa dagar kan det väl vara skönt när det är lugnt, men det är så långtråkigt!
Tiden kryper fram & man blir så trött i huvet.. nu kom jag nyss hem & jag har ont i huvet & känner mig helt hjärndöd. det är juh inte direkt så att man måste tänka, men samtidigt går inte situationen att påverkas, så det är bara att gå igenom dessa tre veckor..

Idag är det fredag men jag har då definitivt inte energin man brukar ha på fredagar då det är helg, jag känner mig snarare som en söndag & man är riktigt bakis ungefär.. en dag då man bara vill ligga i sängen & dra täcket över huvudet & hamna i koma i ett par dagar tills man är pigg igen.. verkligen inte roligt.. jag måste försöka muntra upp mig själv, det här gör mig så deprimerad.. Jag får panik av att sitta stilla, känner bara hur det kryper i kroppen..
det som skulle kunna funka nu hade varit att först ta ett långt varmt bad, sedan få massage, sedan ha en egen stylist som fixar hår och smink, & massor med nya kläder, nya skor & nytt smink & en iskall drink, den godaste man kan tänka sig.. med ett paraply.. & sommar hade kunnat göra en lycklig.. jag blir lite deppig då jag tänker på att jag förmodligen knappt kommer vara ledig i sommar.. det är verkligen fullt upp.. men vad händer sen då? allt känns så oplanerat & jag vet ingenting.. Jag hatar fan pengar.. det är nog det enda riktiga problemet man har alltså.. & jag som älskar att shoppa.. hur ska jag kunna överleva på några tusen i två månader på sommaren? eftersom att min lön inte kommer förrän i juli.. its terrible.. :/

Nää men seriöst nu gör jag mig själv opepp.. det kommer att lösa sig! Det är inte så farligt som det låter så jag gör om det:
jag ska ha praktik i tre veckor, det överlever vem som helst, är det ens värt att gnälla över?? det är juh bara jag som är en gnällspik & om jag tänker efter så har jag gnällt på alla typer av jobb jag haft, & jag har vart på ett värre ställe, så jag ska inte klaga, men det är inte det att jag klagar, jag är bara understimulerad,. thats it!
Efter dessa tre veckor är det ca bara en månad kvar av skolan, sedan är min utbildning klar, efter det är jag ledig ca 2 veckor innan jag ska jobba, & då ska jag jobba i 7 veckor, & efter det skulle jag vilja åka utomlands..
Jag har världens bästa pojkvän & det ultimata skulle juh vara jag & han på en sandstrand, med varsin iskall paraplydrink & det blåa havet framför oss, eller det kanske är grönt!? Käka god mat & smida till det på hotellet ;P Åka på safari & rida på elefanter, gå på spa en hel dag.. shoppa massa nya kläder för att det är så billigt.. Åka ut i djungeln & leka med aporna, äta kockosnötter direkt från träden.. Haha. okek så seriöst lär det kanske inte vara men fett schysst att dra nånstans ändå..
Nä nu ska jag fan kila..

tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0